CUTREMURE succesive în Vrancea, duminică searăCUTREMUR ÎN VRANCEA. Duminică au avut loc două seisme succesive, în Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.

CUTREMUR in aceasta dimineata
CUTREMUR în această dimineață
Foto: gandul.info

CUTREMUR ÎN VRANCEA. Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora locală 19,24 (17,24 UTC) în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Fizica Pământului (INFP). La fix o oră după producerea acestui seism, în zona Vrancea, s-a mai produs un cutremur, cu magnitudinea de 2.6 grade. Seismul a avut loc la o adâncime de 15 km.

CUTREMUR ÎN VRANCEA. Cutremurul de 3,1 grade s-a produs la o adâncime de 14 kilometri, iar cele mai apropiate localități de epicentru au fost Focșani (12 km), Râmnicu Sărat (26 km), Mărășești (32 km), Tecuci (37 km) și Adjud (55 km).

CUTREMUR ÎN VRANCEACel mai puternic seism din acest an a avut loc în seara zilei de 22 noiembrie în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 39 kilometri și a fost resimțit și la București.

Etichete: cutremur, cutremur azi, cutremur azi in vrancea, cutremur azi România, cutremur in vrancea, Institutul Naţional de Fizică a Pământului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE