CUTREMURE succesive în VranceaDouă cutremure cu magnitudine de 2.7 şi 2.5 au fost înregistrate, duminică seară, în zona Vrancea, în jurul orei 18. 

Cutremur in Banat, duminica noapte
Cutremur în Banat, duminică noapte

Cutremure succesive în Vrancea, duminică. Primul cutremur a avut o magnitudine de 2.7, şi s-a produs la o adâncime de 103 kilometri, cel de-al doilea cutremur a avut o magnitudine de 2.5, dar s-a produs la o adâncime mai mică, de 71 kilometri, scrie romaniatv.net. 

Localităţile apropiate de epicentru au fost Focsani (36 km), Marasesti (38 km), Covasna (45 km), Adjud (48 km), Targu Secuiesc (52 km).

Un cutremur de magnitudine 3,5 s-a produs sambata, 14 iunie, in regiunea Vrancea. Intensitatea maxima a cutremurului a fost de II grade pe scara Mercalli. Seismul nu a fost resimtit la Bucuresti.

Etichete: cutremur, duminica 15 iunie 2014, magnitudine, seism, Vrancea

0/1 COMENTARII
Fox
17 Jun 17:48
+0
VOTURI
-0
Si daca nu a fost simtit la Bucuresti de ce umpleti spatiile cu mizerii inutile???? Cat de mic sa aiba creierul ala de scrie mizeriile astea de stiri si care nu se semeaza, incat sa nu priceapa ca in Vrancea astfel de mici cutremure sunt banale si zilnice??? Grav!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h