D. Rădulescu, Ş. Bănică, G. Constantin şi D. Manolache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor FOTOActorii Dem Radulescu, George Constantin, Stefan Banica si Dinu Manolache au primit postum Placheta Orasului Bucuresti si o stea pe "Aleea Celebritatilor" din Capitala.

Primaria Capitalei anunta ca actorii Dem Radulescu, George Constantin, Stefan Banica si Dinu Manolache au primit postum Placheta Orasului Bucuresti, in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului. In cadrul aceleiasi ceremonii, cei patru mari actori au primit cate o stea pe "Aleea Celebritatilor" din Piata Timpului.

"Ma bucur sa ma aflu aici in acest moment in care celebram memoria unora dintre cei mai mari actori ai Romaniei. Ei sunt cei care au adus zambetul pe buzele romanilor, in perioada cand aveau mare nevoie de asta, iar motivele de optimism erau prea putine. Acordarea acestor distinctii pentru activitatea in domeniul teatrului si filmului a artistilor Dem Radulescu, George Constantin, Stefan Banica si Dinu Manolache este un gest prin care noi bucurestenii ne aratam aprecierea fata de talentul lor, fata de munca depusa prin care au reusit sa aduca plus valoare bagajului cultural al tarii noastre. Stelele cu numele lor de pe Aleea Celebritatilor vor fi de acum incolo un prilej, pentru cetatenii care trec pe aici, de a lua o pauza si a face o calatorie prin amintirile care ii leaga de acesti mari artisti." a declarat Primarul General Razvan Sava, prezent la eveniment.

Etichete: aleea celebrităţilor, dem radulesc, Stefan Banica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE