DACIA "Logan 10 Ani", modelul creat exclusiv pentru români, în ediție limitată. CUM ARATĂLa 10 ani după lansarea modelului cu cele mai mari vânzări din Romania, Dacia prezintă o serie limitată dedicată acestei aniversări. Denumită sugestiv „Logan 10 Ani”, seria limitată aniversară poate fi comandată de astăzi exclusiv în România.

Seria limitată Logan 10 Ani aduce câteva noutăţi la nivelul designului exterior și interior precum șiechipamentele inedite, axate pe confortul la volan, scrie informatiiauto.ro.

Seria limitată aniversară este dezvoltată pe baza nivelului de echipare Lauréate și se prezintă publicului cu evoluții exterioare atractive, dintre care putem enumera:

- proiectoare fața dublu optice;

- sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare;

- un stripping de culoare neagră la nivelul stâlpului central;

- protecții laterale de culoare neagră pentru portiere;

- mască de culoare roșu închis pentru blocurile optice spate;

- baghetă de decor de culoare neagră pentru bara de protecție spate;

- jante de oţel de 16” Dark Metal.

Seria limitată Dacia „Logan 10 Ani” poate fi echipată cu două tipuri de motorizări: un propulsor pe benzină (1.2 16V 75 CP) și un altul pe motorină (1.5 dCi 75 CP)

. Paleta de culori disponibila rămâne cea valabilă pentru actuala gamă Logan. Seria limitată Dacia „Logan 10 Ani” are un preţ de pornrie de 9.400 Euro (TVA inclus) pentru motorul 1.2 16V 75 CP și de 11.300 Euro (TVA inclus) pentru versiunea diesel 1.5 dCi 75 CP.

Etichete: aniversare, Dacia, Dacia Logan, editie limitata, model dacia

0/1 COMENTARII
Fox
20 iun 20:47
+0
VOTURI
-0
"DACIA "Logan 10 Ani", modelul creat exclusiv pentru români, în ediție limitată. CUM ARATĂ " La un astfel de titlu te astepti sa VEZI cum ARATA ca asa scrie! Limba romana insa nu e pentru redactorii B365. Asa ca in loc de poze se apuca si descriu cat de magnifica este dunga neagra de pe bara, de pe stalpi (pardon, se cheama stripping!!!) si de pe usi! FABULOASE schimbari! Mai lipsea sa ne informeze ca masina vine in dotare standard cu bricheta si covorase! Nu va e rusine?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h