DACIA PRESTIGE. Cum arată versiunea de TOP a Logan şi cât costă DACIA PRESTIGEDACIA PRESTIGE. Dacia a lansat o nouă versiune a Logan-ului, una de top, care are dotări suplimentare atât în privinţa echipamentelor, cât şi a motorizării. 

DACIA PRESTIGE. Cum arata versiunea de TOP a Logan si cat costa DACIA PRESTIGE (Foto inchiriaza-logan.com)
DACIA PRESTIGE. Cum arată versiunea de TOP a Logan şi cât costă DACIA PRESTIGE (Foto inchiriaza-logan.com)

DACIA PRESTIGE. Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regăsesc sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un nou design interior, cu o planşă de bord echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, o tapiţerie cu design nou, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistem multimedia şi de navigaţie MediaNav şi proiectoare dublu optice.

DACIA PRESTIGE. Noua versiune Logan Prestige va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei Euro 6 şi care constituie în acelaşi timp cele mai solicitate propulsoare de către clienţii gamei Logan.

DACIA PRESTIGE. Cele două versiuni sunt motorul pe benzină de 1.2 litri şi 16 supape, de 73 CP, precum şi propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP. Preţurile de achiziţie al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină şi de 11.700 de euro cu TVA în versiunea diesel, scrie Mediafax. 

Etichete: Cum arată versiunea de TOP a Logan, DACIA PRESTIGE, pret DACIA PRESTIGE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE