Dacia recheamă în service aproape 2.500 de maşini din cauza unor probleme la direcţieDacia recheamă în service 2.442 de maşini vândute în România, pentru posibile neconformităţi a bieletelor axiale de direcţie. 

Dacia recheama in service aproape 2.500 de masini din cauza unor probleme la directie (Foto opiniagiurgiu.ro)
Dacia recheamă în service aproape 2.500 de maşini din cauza unor probleme la direcţie (Foto opiniagiurgiu.ro)

Dacia a comunicat că rechemările au început deja, iar clienţii vizaţi urmează să primească o scrisoare la domiciliu, prin care sunt înştiinţaţi că trebuie să vină pentru un control la cea mai apropiată unitate Dacia service.

TOPUL mărcilor auto preferate de şoferii români. Dacia, pe primul loc

Înmatriculările de vehicule noi au înregistrat, în ianuarie 2016, comparativ cu aceeași perioadă din 2015, o creștere de 17,39%, până la 8.303 unități, din care 5.800 erau autoturisme, arată datele publicate, vineri, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Dacă între timp şi-au înstrăinat maşina aceştia sunt rugaţi să ofere datele noului proprietar, pentru a fi înştiinţat de către producător. Vizita la service se va face după ce clientul va face o programare telefonică la service-ul la care urmează să meargă, informează ProMotor, citat de Mediafax.

Modelele vizate sunt Logan II, Sandero II, Dokker şi Lodgy produse între jumătatea lunii septembrie şi începutul lunii decembrie 2015. 

Furnizorul care a livrat piesele respective este cel care a sesizat neconformitatea.

Etichete: bielete, Dacia, probleme directie, rechemare service

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE