Dacia recheamă în service aproape 2.500 de maşini din RomâniaUn total de 2.442 autovehicule Dacia din Romania – modele Logan II, Sandero II, Dokker si Lodgy – sunt rechemate in service deoarece a fost identificata o posibila neconformitate a bieletelor axiale de directie, care s-ar putea manifesta in conditii de utilizare exceptionale, potrivit unui anunt al companiei.

Dacia recheama in service aproape 2.500 de masini din Romania
Dacia recheamă în service aproape 2.500 de maşini din România
Foto: www.sursazilei.ro

Fiecare dintre cele 2.442 din Romania vizate de acest recall vor fi inspectate in circa 20 de minute, iar in cazul in care vor fi inlocuite bieletele axiale de directie operatiunea dureaza circa 2 ore si jumatate.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

SURSA: 0-100.hotnews.ro

Etichete: Dacia, dacia masini service, dacia recheama masini service

0/1 COMENTARII
Dadi
11 Feb 09:43
+0
VOTURI
-0
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: cosdadi@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE