Dacian Cioloș: "Au fost folosite cartele prepaid din România în pregătirea unor atentate"Premierul Dacian Cioloș a declarat că țara noastră face parte din puținele țări din UE care vinde cartele prepaid și că astfel de cartele din România au fost folosite în ultima perioadă în pregătirea unor atentate.

Dacian Ciolos: "Cartele prepaid din Romania, folosite in pregatirea unor atentate"
Dacian Cioloș: "Cartele prepaid din România, folosite în pregătirea unor atentate"
Foto: buzaumedia.ro

„Apropo de cartelele prepaid, de exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care, încă, vinde cartele fără un control de identitate. Înțeleg că au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele prepaid din România, în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există flexibilitate în România”, a declarat premierul Dacian Cioloș duminică, în cadrul emisiunii După 20 de ani de la PRO TV.

„Sigur, nu are rost să ne ascundem după deget. Riscul există. Suntem în UE, participăm activ la lupta împotriva terorismului. Lucrurile sunt ţinute sub control, autorităţile îşi fac treaba.Vigilenţa este foarte mare'', a adăugat primul-ministru, fiind întrebat despre riscurile de atentat în România, în contextul evenimentelor din Belgia.

Etichete: atentate, cartele prepaid, dacian ciolos

0/1 COMENTARII
ciolanos
28 Mar 07:32
+0
VOTURI
-0
Ba-securistilor, puneti ma direct cipuri in urechile prostimii, de-alea ca la maidanezi! Ce-o mai dati atat la intors cu cartele si floricele. Oricum in Romania voi sunteti teroristii cei mai mari. Au zis arabii: ba, lasati Romania, ca prostii aia se distrug singuri!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h