Dacian Cioloş, despre legea graţierii: "Nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni"Dacian Cioloş susţine că demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, ''nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni pentru că principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale''.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

''Prin felul în care a fost făcut azi, demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul: nu bunăstarea românilor, aşa cum au clamat înainte şi după alegeri, nu interesul public, cetăţenii sau mediul economic, nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale'', a scris Cioloş pe Facebook.

El mai susţine că ''nimic altceva nu contează'', ''niciun sacrificiu nu e prea mare: cetăţenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României''.

''Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic. Reglementările introduse pe furiş nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupţie în România, este inacceptabilă. Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceţi România înapoi în anii '90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forţă sau aranjamentelor oculte'', conchide Dacian Cioloş.

Etichete: dacian ciolos, graţiere, legea gratierii

0/1 COMENTARII
Reno
19 ian 23:34
+0
VOTURI
-0
Cătălin Beciu, vicepreşedinte ALDE - ”Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii... Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară... Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi şi, în general, jos cretinii şi naziştii!... A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri.”

Votati ALDE. Asta-i opinia lor despre romani si Romania.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE