Dacian Cioloş, discuţii cu vicepremierii pe Legea salarizării şi organizarea alegerilorPremierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, marţi dimineaţa, cu vicepremierii Vasile Dîncu şi Costin Borc.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

"M-am întâlnit de dimineață cu vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc. Am discutat temele care ne preucupă pe termen lung și unde avem de luat decizii strategice: legea salarizării, organizarea alegerilor și strategia anti-săracie pe care ne pregătim să o lansăm zilele imediat următoare.", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

În cursul zilei d emarţi, ministrul Muncii, Ana Costea, va prezenta proiectul Legii salarizării ăn comisiile de specialitate din Parlament. 

Întâlnirea are loc la inițiativa Anei Costea, relatează Realitatea TV.  Proiectul prevede criterii de performanţă şi de evaluare pentru salariaţii bugetari. 

CITEŞTE ŞI NOUA GRILĂ DE SALARIZARE. Salarii de 5.700 lei pentru profesori. CE SPUN SINDICATELE

Etichete: alegeri locale 2016, Costin Borc, dacian ciolos, legea salarizării, vasile dincu

0/1 COMENTARII
ion
09 Feb 11:13
+0
VOTURI
-0
pentru parlamentari cand se introduc criterii de performanta? si ei sunt functionari, nu?

vad ca astia o tin langa cu criteriile lor, contrar faptului ca poti vorbii despre performanta doar despre echipamente sau sportivi nicidecum despre cei din sistemul bugetar, sistem necompetitiv si neconcurential. (performant = f competitiv)
as intelege criterii de indeplinire a sarcinilor dar suna mai bine criterii de performanta (traducere proasta a lui performance in limba romana)

asteptam cu viu interes Jocurile Olimpice de vara a functionarilor publici...... sau cel putin un campionat national.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE