Dacian Cioloș: "Marți voi trimite Președintelui revocarea din funcție a lui Vlad Aexandrescu"Premierul Dacian Cioloș a anunțat că îl va revoca din funcție pe ministrul Culturii Vlad Alexandrescu după Paști. Declarația premierului vine în contextulul în care sâmbătă a fost făcută publică o scrisoare a ministrului, prin care acuza alți miniștri din Guvernul Cioloș.

Dacian Ciolos: "Marti voi trimite revocarea din functie a d-lui Vlad Aexandrescu"
Dacian Cioloș: "Marți voi trimite revocarea din funcție a d-lui Vlad Aexandrescu"
Foto: jurnalul.ro

"Legat de ultimele discuții în jurul demisiei Ministrului Culturii: E păcat că domnul Alexandrescu a ales să termine în acest fel. E alegerea dumnealui. Iar dacă domnul Alexandrescu are ceva de spus, să o facă. Mă întreb de ce nu a făcut-o până acum, și de ce nu mi-a comunicat mie sau în guvern situațiile cu care susține că s-a confruntat. Viața merge înainte. Reformele vor continua și în cultură și în alte domenii. Doresc tuturor sa găsească înțelepciunea de a respecta Sărbătorile de Paști. Marți voi trimite domnului Președinte revocarea din funcție a d-lui Alexandrescu și nominalizarea noului ministru. Căruia îi voi cere să continue reformele. În mod transparent și onest. Dar nimeni nu are proprietatea absolută a reformelor. Nici măcar eu. Fiecare, însă, cred că trebuie să facem ceea ce ne dictează conștiința. Lumina Sărbătorilor de Paști să ne lumineze ființa. Și să așteptăm de la ceilalți să fie mai buni, prin efortul nostru, al fiecăruia, de a ne ameliora. Cu Dumnezeu spre noi înșine!", a notat premierul pe Facebook.

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu susține, într-o scrisoare către GDS, că a deranjat grupuri de interese din Guvern și că un ministru a recurs la intimidări directe la adresa sa.

Etichete: ciolos, ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE