Dacian Cioloş: Nu sunt Don Quijote, dar pot fi kamikazePremierul Dacian Cioloş a afirmat că nu îşi asuma statutul de Don Quijote, în schimb, ar putea fi un kamikaze în reformarea unor aspecte ale societăţii pentru că nu intenţionează să facă din mandatul său de premier o trambulină politică, scrie Mediafax.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

"Eu nu sunt cavalerul Don Quijote, nu-mi asum treaba asta. Adică, nu îmi asum să las impresia cuiva, pentru că ştiu şi aşteptările care sunt vizavi de Guvernul ăsta, nu-mi asum să las impresia că putem face minuni de unii singuri şi putem schimba societatea împotriva voinţei ei", a susţinut Cioloş marţi, într-un dialog cu reprezentanţi ai mass-media, la Palatul Victoria.

Jurnaliştii l-au întrebat atunci dacă poate fi un kamikaze astfel încât să încerce reformarea unor domenii pe care clasa politică evită să le revizuiască din cauza unor calcule electorale, iar premierul a răspuns afirmativ.

"Da, sigur, pot fi kamikaze pentru că, aşa cum am mai spus-o nu am... intenţia mea nu e să fac din acest mandat o trambulină politică personală pentru mine. Şi atunci pot sa fiu... Dar nici nu o să fiu kamikaze doar de dragul de a mă arunca în aer ca să se vadă bucăţile pe pereţi", a continuat Cioloş.

Etichete: dacian ciolos, Don Quijote

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE