Dacian Cioloş: Voi candida la alegerile europarlamentare din 2019Fostul premier Dacian Cioloş a declarat la RFI că obiectivul partidului Mişcarea România Împreună este ca după alegerile parlamentare din 2020, să poată forma un Guvern. De asemenea, Cioloş a spus că şi-a propus să candideze la primele alegeri care vor avea loc anul viitor, adică la cele pentru Parlamentul European.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

Întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare din 2019, fostul premier Dacian Cioloş a răspuns: "Lucrurile astea o să le discutăm în partid, după ce partidul va fi înfiinţat, dar personal, da, îmi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat în ultima vreme că nu mi-am asumat până acum niciodată o candidatură şi în condiţiile acestea, am spus că dacă intru în politică, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci în măsura în care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare şi cu atât mai mult cu cât am o experienţă pe domeniul acesta, dacă în partid vom considera că asta e o soluţie bună şi că pot să aduc un plus, voi candida".

„Şi această candidatură o s-o integrăm într-o abordare mai largă, pentru că obiectivul nostru este ca în 2020 la alegerile parlamentare, după alegerile parlamentare din 2020, să putem fi parte a guvernării, să putem forma un Guvern", precizează Dacian Cioloş.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu a anunţat că va candida la alegerile din 2020

Fostul premier a anunţat vineri că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului Mişcarea România Împreună, desprins din platforma civică România 100.

Etichete: ciolos, dacian ciolos, europarlamentare 2019

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h