Dan Adamescu i-a vândut fiului vitreg 3,6% din centrul comercial Unirea din BucureştiOmul de afaceri Dan Adamescu i-a vândut fiului său vitreg, Rani Palade, pentru 2,2 milioane de lei (498.400 euro), acţiuni reprezentând 3,6% din Unirea Shopping Center (SCDM), companie controlată indirect de familia Adamescu.

Dan Adamescu i-a vandut fiului vitreg 3,6% din centrul comercial Unirea din Bucuresti
Dan Adamescu i-a vândut fiului vitreg 3,6% din centrul comercial Unirea din Bucureşti
Foto: inventmedia.ro

Transferul participaţiei a avut loc vineri, la un preţ de 20,44 lei/acţiune, se arată într-un anunţ transmis de companie pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), notează Mediafax.

Preţul la care a fost operat transferul de tip deal este cu 67% mai mic faţă de cea mai recentă tranzacţie derulată anterior în piaţa Rasdaq cu titluri Unirea Shopping Center. Acţiunile companiei au fost tranzacţionate pe piaţa regular pe 19 octombrie la de 62 de lei/unitate.

Unirea Shopping Center este controlată indirect de familia Adamescu, prin The Nova Group Investments România, care deţine, potrivit datelor de la sfârşitul lunii iunie, un pachet reprezentând 74,16% din acţiunile societăţii. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

Adamescu deţine, printre altele, compania Astra Asigurări, Unirea Shopping Center şi clubul de fotbal din Liga I Oţelul Galaţi.

Etichete: acţiuni, centru comercial, Unirea, Unirea Shopping Center

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE