Dan Adamescu vrea să scape de puşcărie. Spune că este grav bolnavDan Adamescu vrea să scape de detenţie cu scutire de la medic. Condamnat la 4 ani şi 4 luni în primă instanţă, Adamescu cere să fie expertizat la Institutul "Mina Minovici".

Dan Adamescu vrea sa scape de inchisoare (Foto cugetliber.ro)
Dan Adamescu vrea să scape de închisoare (Foto cugetliber.ro)

Dan Adamescu a fost condamnat în primă instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare. De mai multe luni, dosarul să se află pe masa judecătorilor de la Instanţa Supremă, iar în tot acest timp milionarul a încercat să-i convingă pe magistraţi că suferă de mai multe afecţiuni, unele dintre ele foarte grave, scrie romaniatv.net. 

Tribunalul Bucureşti a decis ca Astra Asigurări să intre ÎN FALIMENT. Decizia este EXECUTORIE

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, ca Astra Asigurări să intre în faliment. Decizia, deşi nu este definitivă, este executorie.

Potrivit România TV, în sprijinul acestei afirmaţii a adus zeci de documente emise de medici din ţară şi din străinătate. Mai mult decât atât, el le-a cerut magistraţilor să fie expertizat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Cerea milionarului a fost admisă.

La ultimul termen de la Instanţa Supremă, Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Dan Adamescu, a spus că omul de afaceri suferă de o formă foarte gravă de artroză şi pentru asta ar avea nevoie să se trateze în străinătate.

CITEŞTE ŞI Patronul unui celebru magazin din Capitală, în pragul DIVORŢULUI

Patronul magazinului Unirea din Capitală, Dan Adamescu, se află în pragul divorţului, după ce soţia sa Carmen Adamescu a cerut acest lucru în instanţă.

Etichete: dan adamescu, închisoare, probleme sanatate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h