Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret. Cine este proaspăta soție a actoruluiActorul Dan Bordeianu s-a insurat, in urma cu o saptamana. Nunta s-a desfasurat in secret, iar noua sotie este Teodora, cu care are o relatie de peste doi ani.

Dan Bordeianu s-a casatorit in secret. Cine este proaspata sotie a actorului
Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret. Cine este proaspăta soție a actorului
Foto: enational.ro

Cei doi si-au dorit un eveniment discret. S-au cununat civil, apoi religios la Manastirea Cernica. Petrecerea a avut loc doar in prezenta unor persoane apropiate.

„Am vrut o nunta in termenii nostri, fara tam-tam, presa si nebunii, si asa ne-a si iesit. A fost in familie, un eveniment discret si atat. Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. Dupa nunta am avut o saptamana de miere si am fugit intr-o zona calda si frumoasa. Aici am auzit ca a fost cam frig", a declarat Dan Bordeianu pentru WOWbiz.ro.

Implinit, fericit si pe deasupra proaspat luat cu acte, Bordeianu a lamurit cum sta treaba si cine este partenera sa de viata. "Pe sotia mea o cheama Teodora Bordeianu. Munca ei se desfasoara la birourile unei companii, un brand celebru. Nu cunoasteam de mai multa vreme, suntem impreuna de doi ani si jumatate si ideea casatoriei a venit firesc. Probabil ca vor urma si copii, cum este normal, dar sa lasam lucrurile sa se intample in ritmul lor si sa ne bucuram de ceea ce este acum", a declarat actorul.

Etichete: Dan Bordeianu, dan bordeianu nunta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h