Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilorPatronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a actualizat testamentul pe data de 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Omul de afaceri îşi lasă bunurile celor doi copii, dar şi actualei soţii.

Dan Condrea si-a actualizat testamentul pe 6 mai, dupa ce a izbucnit scandalul dezinfectantilor (Foto dcnews.ro)
Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor (Foto dcnews.ro)

Dan Condrea a mers pe 6 mai la notar şi şi-a actualizat testamentul. Patronul Hexi Pharma şi-a lăsat toată averea celor 2 copii, Magdalena (10 ani) şi David (4 ani).

Există şi o anexă a testamentului care cuprinde mai multe bunuri care au fost lăsate actualei soţii.

"Las fiicei mele Magdalena Condrea şi fiului meu David Condrea întreaga mea avere, în afară de cota legală care îi revine doamnei Uliana Ochinciuc", a scris patronul Hexi Pharma în testament, conform romaniatv.net.

Testamentul iniţial a fost elaborat în 2013.

Dan Condrea, partronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a fost găsit mort în autoturismul său la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac, duminică, pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Etichete: 6 mai 2016, actualizare testament, avere dan condrea, dan condrea, testament, uliana ochiniuc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE