Dan Cristian Popescu, în control în cea mai mare piață agro-alimentară din București, Piața OborViceprimarul Dan Cristian Popescu a întreprins în această marți o vizită inopinată de verificare măsurilor pe care viceprimarul împreună cu directorul ANPC le-au solicitat duminică agenților comerciali din Piața Obor.

Piata Obor (Foto: wikimedia.org)
Piața Obor (Foto: wikimedia.org)

Urmare a acestei vizite, viceprimarul Dan Cristian Popescu și directorul ANPC au constat faptul că toti comercianții și conducerea Pieței Obor s-au mobilizat și astăzi toate produsele erau protejate cu folie transparentă iar comercianții purtau măști de protecție și mănuși și accesul se face separat, intrare și ieșire. Distanța pe care clienții trebuie să o respecte a fost marcată corespunzător, iar aglomerația din zilele trecute nu mai exista.

" Am dispus ca până vineri toată marfa să fie protejată și cu plexiglas, iar vânzătorii să primească și viziere. De asemenea, am cerut ca în intervalul 11-13, să intre cu prioritate persoanele peste 65 de ani. Revin cu apelul meu, persoanele care nu sunt condiționate de intervalul orar să nu mai vină la cumpărături atunci când seniorii au prioritate pentru că vor aștepta în afara pieței. Vă rog să fiți responsabili și să înțelegeți că trebuie să respectăm măsurile impuse de autorități pentru a rămâne cu toții sănătoși #Aca2ă. " , a declarat viceprimarul PNL al sectorului 2 Dan Cristian Popescu.

 

Etichete: control, Dan Cristian Popescu, Piaţa Obor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE