Dan Șova despre nunta cu aleasa inimii: Traversăm o perioada mai delicatăDan Şova este pregătit să renunţe la burlăcie. Senatorul a cerut-o în căsătorie pe colega sa deputata Cătălina Ştefănescu. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. Senatorul spune însă că relația traversează acum o perioadă mai delicată.

Dan Șova amana nunta: Traversam o perioada mai delicata
Dan Șova amână nunta: Traversăm o perioada mai delicată
Foto: click.ro

Dan Şova este pregătit să renunţe la burlăcie.  Presa a scris că senatorul Dan Şova va face nuntă în toamnă cu aleasa inimii lui, Cătălina Ştefănescu. Tânăra a infirmat însă planurile de nuntă, iar Dan Şova a dat un comunicat în care explică situaţia.

"Pe domnişoara Cătălina Ştefănescu am cerut-o de soţie în mod oficial, în urma unei relaţii serioase şi de lungă durată. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. (...) Traversăm o perioada mai delicată pe care îmi doresc s-o ţin departe de ochii presei. Vina pentru incertitudinea relaţiei si momentul delicat pe care-l traversam îmi aparţine integral", a scris Dan Şova, potrivit romaniatv.net.

Până acum, Dan Şova şi Cătălina Ştefănescu au reuşit să-şi ţină relaţia departe de ochii lumii şi numai apropiaţii au ştiut că cei doi sunt mai mult decât colegi de partid. Cuplul a fost surprins totuşi de câteva ori de paparazzi în timpul unor plimbări romantice.

Etichete: Cătălina Ștefănescu, dan şova, nuntă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h