Dan Şova, în arest până în februarie. ÎCCJ a decis prelungirea arestului preventiv în cazul săuÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, marţi, să admită cererea procurorilor DNA privind menţinerea în arest preventiv a lui Dan Şova, până în luna februarie.

Dan Sova, in arest pana in februarie - a decis ICCJ
Dan Şova, în arest până în februarie - a decis ÎCCJ
Foto: indiscret.ro

Procurorii DNA au cerut la ÎCCJ prelungirea arestului preventiv în cazul lui Dan Şova. Magistraţii Curţii Supreme au admis cererea şi au decis ca Dan Şova să rămână în arest preventiv până la 1 februarie, termenul iniţial - 2 ianuarie - fiind prelungit cu 30 de zile.

Decizia ÎCCJ de marţi nu este definitivă şi avocaţii lui Şova au la dispoziţie 48 de ore pentru a o contesta.

Dan Şova ceruse să fie plasat în arest la domiciliu, însă riscă să rămână în Arestul Central al Poliţiei Capitalei până la 1 februarie dacă decizia de marţi a ÎCCJ va fi reconfirmată.

Dan Şova este acuzat de trafic de influenţă în acest dosar. Potrivit procurorilor, el ar fi primit 100.000 euro mită în dosarul CET Govora. Astfel, în urma încheierii unui contract între CET Govora cu o firmă de avocatură, Dan Şova încasa 50% din valoarea contractului, acest contract cu firma de avocatură indicată de Şova fiind încheiat de CET Govora la presiunea senatorului, deşi instituţia avea deja şase jurişti şi avocaţi.

Conform procurorilor, senatorul şi-ar fi plătit ratele la locuinţă din mita primită în urma încheierii acestui contract.

Etichete: arest preventiv, dan şova, prelungire arest preventiv

0/1 COMENTARII
Daniela
23 Dec 08:50
+0
VOTURI
-0
Catalin Homor Director Metrorex, membru de baza al gruparii mafiote Truica - Stelu - Pescariu Homor a lucrat la Comnord si avea rolul de a spala banii obtinuti de pe urma retrocedarilor lui Truica, investindu i in lucrari imobiliare.. Apoi a fost luat de prietenul lui Stelian - zis Stelu-, Aurel Radu, la Metrorex..la..Achizitii..ca sa faca achizitiile de rame mai late ca statiile :)) Articol din presa: Omul de casă al lui Remus Truică, Aurel Radu, și-a dat demisia de la șefia Metroului din Bucureşti www.b1.ro/stiri/politica/dosar-de-politi...ti-video-106672.html Aurel Radu a trebuit sa plece de la Metrorex in urma dezvaluirilor din presa privind vacantele sale cu Truica si Stelu, precum si traiul luxos nejustificat atat din salariu cat si din declaratia de avere. Articol din presa: www.cancan.ro/actualitate/am-aflat-subte...ilioane-de-euro.html Costescu, baiat pus pe facut averi repede, l-a promovat in locul lui Aurel Radu, ca cica s-au spalat la fata, dar obiceiul a ramas si foamea de bani e in crestere. Curioasa miscarea lui Costescu de a-l numi pe Catalin Homor - omul din gasca Remus Truica - la conducerea altei autoritati a statului. Presa relateaza de mult timp ca Catalin Homor si Costescu sunt verigile din grupul infractional Truica-Stelu-Pescariu www.cancan.ro/actualitate/aici-au-fost-a...lor-frauduloase.html - See more at: http://www.b365.ro/ce-lucrari-s-au-facut-pana-in-prezent-la-eroilor-2-dupa-surparea-carosabilului_242792.html#comentarii

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE