Dan Şova, plângere la DNA pentru dispariţia contractului cu BechtelMinistrul pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, a depus o plângere la DNA "in rem", în care denunţă absenţa contractului original semnat cu Bechtel.

Dan Sova ar putea fi inlocuit de la Ministerul Transporturilor
Dan Şova ar putea fi înlocuit de la Ministerul Transporturilor

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS) a anunţat miercuri că a depus la DNA plângere penală pentru "săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu privind protecţia informaţiilor clasificate, constând în lipsa exemplarului original al contractului de proiectare, construire şi finantare a autostrăzii Braşov – Cluj – Borş".

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, a declarat marţi, pentru Agenţia de presă r/News, că, cel târziu miercuri, depune o plângere penală "in rem" la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), ca „să afle procurorii unde este contractul original cu Bechtel", scrie realitatea.net.

La rândul ei, fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, a anunţat în urmă cu aproape două săptămâni, că a depus plângere penală la Parchetul General, împotriva lui Dan Şova.

Conform unui comunicat PDL Bucureşti, plângerea a fost făcută pentru "actiunea suspecta a ministrului reclamat de ascundere a contractului original Bechtel semnat in anul 2003 de Guvernul Adrian Nastase." 

Etichete: Anca Boagiu, contract Bechtel, ministerul transporturilor

0/1 COMENTARII
Fox
21 aug 17:54
+0
VOTURI
-0
Asa mila mi-e de USl... saracu' nu gaseste un contract!!! Si din cauza asta nu poate publica informatii din el.... oare tocmai pentru ca a fost semnat de Nastase? Hotii strica hotii!!! Cat de incapabili sa fie sa aiba toata tara pe mana si inca sa il ia pe habar n-am in brate??? Sunteti penibili guvernantilor!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE