Dan Şova, vizitat în arest de iubita sa, Cătălina Ştefănescu. FOTOSenatorul Dan Şova, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, a fost vizitat, joi, de iubita sa, deputatul Cătălina Ştefănescu. Aceasta a fost însoţită de sora lui Şova, Alexandra. Senatorul este acuzat de trafic de influenţă, după ce a luat 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Dan Şova se află în arestul Poliţiei Capitalei de la începutul lunii decembrie 2015. Joi este zi de vizită pentru el, aşa că iubita sa, deputatul Cătălina Ştefănescu, a venit cu pachetul cu mâncare şi haine de schimb, potrivit România TV. Aceasta a venit la arestul central împreună cu sora deputatului, Alexandra Şova. Cei trei au la dispoziţie o oră ca să stea de vorbă.

Senatorul Dan Şova a fost arestat preventiv, pe 15 decembrie, după ce instanţa supremă a admis cererea procurorilor DNA, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce a luat 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

În noul dosar, senatorul Dan Şova este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Etichete: arest, Cătălina Ștefănescu, dan şova, vizită

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE