Dan Suciu rămâne purtător de cuvânt al Guvernului până după alegerile localeDan Suciu va rămâne purtătorul de cuvânt al Guvernului până după desfăşurarea alegerilor locale, iar în acest sens el îşi va prelungi şi după 31 martie detaşarea de la Banca Naţională a României.

Dan Suciu
Dan Suciu

"Secretarul de stat din cadrul Cancelariei prim-ministrului Dacian Cioloş îşi va prelungi detaşarea de la Banca Naţională a României până după alegerile locale (5 iunie-n.r.). Detaşarea sa expira la sfârşitul acestei luni, dar cu siguranţă ea va fi prelungită cu şaizeci de zile", au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax.

Decizia semnată de premierul Dacian Cioloş la finele anului trecut prevedea că "în perioada 23 noiembrie 2015 — 31 martie 2016, Dan Dumitru Suciu se numeşte în funcţia de secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, în cadrul Cancelariei primului ministru". Din noiembrie 2014, Suciu a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al Băncii Naţionale a României şi a venit la Guvern prin detaşare, pentru o perioadă limitată de timp.

Etichete: dan suciu, dan suciu purtator de cuvant, purtator de cuvant al guvernului

0/1 COMENTARII
Cris
23 Mar 08:46
+0
VOTURI
-0
Mai dar cums e face ca toti astia care ne vor binele sunt pe statele de plata ale BNR? Cum pot sa sustina ei legea darii in plata, de exemplu ???? Sunt cu poporul sau cu bancherii, cu cine sunt astia?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE