Dan Tudorache: Două treimi din unităţile de învăţământ de pe raza sectorului 1 nu au autorizaţie ISUPrimarul Dan Tudorache a declarat luni ca doua treimi din unitatile de invatamant de pe raza sectorului 1 al Capitalei nu au autorizatie ISU. Edilul a participat la festivitatile de deschidere a noului an scolar la Gradinita 222, la Scoala 171, la Scoala "Eugen Barbu" si la Colegiul "Goethe".

Dan Tudorache
Dan Tudorache

"Sunt ceva probleme cu obtinerea autorizatiilor ISU, dar va dau un exemplu: ca o gradinita sau o scoala sa fie autorizata ISU, in primul rand trebuie sa aiba toate geamurile din aluminiu, ceea ce pana acum nu era o conditie obligatorie. Ganditi-va ca noi am reabilitat multe scoli, multe gradinite si nu a fost toata tamplaria din aluminiu, deci va trebui sa le schimbam si cu siguranta vom obtine aceasta autorizatie ISU. (...) Doua treimi dintre unitati nu sunt autorizate ISU", a precizat Tudorache, luni, citat de Agerpres.

Edilul a declarat ca spera ca in septembrie anul viitor sa fie cat mai putine scoli neautorizate ISU sau chiar deloc.

"Avem bani sa investim, nu este problema banilor, problema este sa avem timp. Va dati seama, noi avem doar doua luni la dispozitie pe timpul verii si atunci trebuie sa muncim mai cu spor. In acest an, dupa alegeri, a fost mai dificil pana am preluat mandatul, dar cu siguranta in vara anului 2017 va fi mult mai usor pentru noi", a afirmat primarul.

Etichete: aviz ISU, aviz securitate la incendiu, Dan Tudorache, isu, şcoli sector 1 bucureşti, Sector 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE