Dan Tudorache NU mai vrea PANSELUŢE în sectorul 1 al Capitalei. Ce decizie a luatPrimarul Sectorului 1, Dan Tudorache, spune ca fosta administratie era specializata in incheierea unor contracte – cadru, foarte greu de reziliat. Un astfel de contract, incheiat in martie 2013 de catre ADP Sector 1 cu SC Triumf Gardening, este cel pentru amenajarea spatiilor verzi, in valoare de 480 de milioane de lei.

panselute
panseluţe

Contractul va expira la finalul acestui an. In temeiul acestui contract, societatea respectiva a plantat, saptamana aceasta panselute pe aliniamentul stradal al Bulevardului Aviatorilor, explica edilul Sectorului 1.

"Inca din luna iunie, am studiat posibilitatea rezilierii acestui contract, dar denuntarea lui de catre autoritatea locala ar fi atras plata unor despagubiri foarte mari catre Triumf Gardening, fara nici un fel de contraprestatie din partea acesteia", spune Dan Tudorache.

CITEŞTE ŞI Cât plăteşte Primăria Sectorului 1 pentru terenul pe care va fi construit noul spital municipal

"In consecinta, in luna iulie, i-am cerut directorului ADP sa avertizeze firma respectiva ca, in Sectorul 1, nu se vor planta decat plante perene. Dupa intamplarea cu panselutele de ieri, i-am pus in vedere directorului ADP Sector 1 ca primaria nu va plati aceste flori. Deci, firma respectiva are doua variante: ori ia panselutele acasa, ori a facut un act caritabil si a infrumusetat gratuit Sectorul 1", a conchis primarul sectorului 1.

Etichete: Dan Tudorache, panseluţe, panselute bucuresti, panseluţe sectorul 1, Sectorul 1

0/3 COMENTARII
Florin
07 Nov 13:54
+0
VOTURI
-0
Tocmai au terminat de plantat pe Bdul Aviatorilor
Contract
04 Nov 15:00
+0
VOTURI
-0
Uhh... Are un contract in virtutea caruia a plantat acele panselute? Daca da, Primaria 1 e buna de plata.
Orice avertizare VERBALA, fara vreun alt act aditional SCRIS, e doar campanie electorala, cu mirosul de c@c@t de rigoare.
Stick
04 Nov 12:00
+0
VOTURI
-0
Un primar care se da "cocoş"...pana cand va reusi sa rezilieze contractele cu firmele capuse ale vechiului primar si va aduce unele noi, flamande...Ca doar, nu o sa se apuce sa faca contracte in favoarea Primariei si a cetatenilor din sector ...Doamne-fereste !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE