Dan Turturică, redactor-şef la România Liberă, şi adjuncţii săi şi-au dat demisiaDan Turturică, redactor-şef la România Liberă, şi Laurenţiu Mihu şi Gabriel Bejan, adjuncţii acestuia, şi-au dat demisia.

Dan Turturica, redactor-sef la Romania Libera, si adjunctii sai si-au dat demisia
Dan Turturică, redactor-şef la România Liberă, şi adjuncţii săi şi-au dat demisia
Foto: hotinfo.ro

Laurentiu Mihu si Gabriel Bejan nu mai lucreaza de azi la Romania Libera, despartirea fiind facuta oficial prin acordul partilor, potrivit informatiilor HotNews.ro. Si redactorul-sef Dan Turturica si-a dat demisia, dar este inca in preaviz.

Conducerea editoriala a ziarului ar urma sa fie preluata de Razvan Chiruta, de la Departamentul de Publicistica, in conditiile in care pozitia de redactor-sef ar fi fost propusa mai multor oameni din redactie, care au refuzat insa.

Plecarea celor trei vine dupa mai multe luni de conflicte intre redactie, pe de o parte, si managementul asigurat de Adrian Rus si patronul Dan Adamescu, pe de alta parte. Tensiunile au fost generate de intarzierea salariilor, de neintelegerile legate de management si de reprosurile pe care proprietarul le-a adus jurnalistilor, cum ca nu l-ar fi ajutat in cazul problemelor acestuia cu fostul premier Victor Ponta.

In urma cu doua saptamani aparusera si informatii ca Rares Bogdan de la Realitatea TV ar fi urmat sa vina la Romania Libera intr-o pozitie de conducere, insa acest lucru nu s-a realizat pana acum. Rares Bogdan a conditionat venirea de rezolvarea unor probleme precum intarzierile salariale.

La inceputul acestei saptamani, managerul Adrian Rus a promis inca o data redactiei ca problema salariilor va fi rezolvata, dar treptat pana in primavara. Pe 4 decembrie abia urma sa fie platiti banii pentru luna septembrie.

Etichete: demisie, românia liberă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE