Dance Masters 2015, concurs de dans sportiv în Capitală: 1000 perechi din 22 ţări GALERIE FOTOCea de-a 12-a ediție a concursului DansMasters a adus, în week-end, la Bucureşti, elita mondială a dansului sportiv. La competiţie participă 1.000 de perechi din 22 de ţări.

Crema dansului sportiv s-a reunit la Sala Polivalentă, pentru Dance Masters, competiție transmisă la Digi Sport. Sâmbătă au intrat în concurs cele mai multe dintre cele 1000 de perechi venite din 22 de țări. La open standard s-au impus campionii ruși Dmytri Zharkov și Olga Kulikova, câștigători și în ediția precedentă. Cei doi sunt și vicecampioni mondiali en-titre, scrie digisport.ro.

Și România a fost reprezentată între primele 12 perechi ale evenimentului - Alina Petre a făcut echipă cu italianul Paolo Campigotto și a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Astăzi, după competițiile rezervate juniorilor, de la 19:30 va începe a doua seară de gală de la Dance Masters, cu finalele open latino. De asemenea, Dmytri Zharkov și Olga Kulikova, campionii primei zile, vor oferi un show cu cele cinci dansuri standard

Etichete: 1000 perechi, 22 ţări, concurs de dans sportiv în Capitală, Dance Masters 2015, galerie foto, review

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE