Daniel Băluţă: Parcarea de la Piaţa Sudului va fi gata până pe 15 mai. Cât va costa ora de parcarePrimarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat la B1 TV, că parcarea supraetajată de la Piaţa Sudului, unde încă se lucrează intens, va fi gata până pe data de 15 mai 2019. Aceasta va avea 360 de locuri, iar costul perceput va fi de 1 leu pentru două ore.

"E important să învățăm să respectăm cu toții regulile. De-a lungul timpului a fost o dovadă de ipocrizie a unor politicieni, de dreapta sau stânga, aceea de a încuraja această nerespectare a legislației. Noi rezolvăm această problemă în două modalități. Prima este realizarea unui cost mai mult decât decent pentru parcările nou înființate. A doua este una coercitivă, dacă vreți punitivă, pentru cei care nu înțeleg sub nicio formă că străzile nu sunt locuri potrivite pentru parcare, că pe trotuare trebuie să circule pietonii, că pe liniile de tramvai nu se parchează, că nu avem voie să blocăm intrările în spitale", a declarat Daniel Băluță. 

Edilul a precizat că s-au făcut "eforturi deosebite" pentru construirea acestor parcări: "sunt făcute cu bani din bugetul local, cu împrumuturi, sunt eforturi deosebite pe care le-am făcut, dar am avut și ajutorul municipalității, pentru că am primit în administrare terenuri pe care am putut contrui parcări".

"Eu estimez că în jurul datei de 15 mai va fi 100% finalizată această parcare, adică o vom inaugura", a menţionat Băluță.

Etichete: cost parcare piata sudului, Daniel Băluță, parcare piata sudului, parcare supraetajata piata sudului, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE