ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primăria CapitaleiALEGERI BUCUREŞTI 2016. Senatorul Daniel Barbu a fost desemnat candidatul ALDE la Primăria Capitalei, a anunţat duminică seară copreşedintele partidului Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel Barbu
Daniel Barbu

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primăria Generală a Capitalei, au decis duminică liderii partidului, copreşedintele Călin Popescu Tăriceanu neintrând în cursă deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare.

'Este o candidatură prestigioasă, care arată alegătorilor că ALDE este un partid capabil să promoveze propriii lideri în funcţii de răspundere şi nu se ascunde, nu se fereşte de această responsabilitate, aşa cum am văzut la alţii că au căutat candidaturi externe.

În al doilea rând vreau să subliniez că persoana domnului Barbu, prin faptul că a acumulat o îndelungă experienţă politică la nivelul Guvernului şi în Parlament, aş spune că este cea mai potrivită candidatură, prin care arătăm bucureştenilor respectul pe care li-l purtăm, adică nu punem o candidatură oarecare, din contră – le arătăm că una din cele mai importante, marcante figuri ale partidului şiu prin profilul profesional, dar şi prin profilul politic este desemnată din partea noastră să candideze la această funcţie importantă.

Este respectul pe care îl arătăm noi cetăţenilor'', a declarat pentru Mediafax copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  El a mai spus că nu a intrat în cursa electorală pentru Bucureşti deoarece obiectivul strategic al partidului este reprezentat de alegerile parlamentare.

''Toate deciziile pe care le-am luat şi le vom lua vor fi gândite prin această perspectivă. Alegerea mea şi a colegilor mei s-a îndreptat către această soluţie, care valorizează potenţialul nostru. Ieşim cu un candidat care are un profil liberal de necontestat, lucru foarte important. Cred că este cea mai prestigioasă candidatură din partea tuturor partidelor în Bucureşti, în momentul de faţă'', a adăugat Tăriceanu.

Daniel Barbu a fost ministru al Culturii din partea PNL în Guvernul USL condus de Victor Ponta. El a demisionat în decembrie 2013 după ceea ce a catalogat drept o "comparaţie nefericită" între bugetul programului de prevenire HIV şi bugetul programelor Culturii.

Etichete: alde, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, daniel barbu, daniel barbu candidat ALDE. primaria capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE