Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, acuzaţi de FURT. Riscă trei ani de închisoareBloggerul Radu Valentin Băzăvan, groparu.ro, îi acuză pe matinalii de la Radio ZU, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, că i-ar fi furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea. 

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, acuzati de FURT. Risca trei ani de inchisoare (Foto cristi-brancu.ro)
Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, acuzaţi de FURT. Riscă trei ani de închisoare (Foto cristi-brancu.ro)

„Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea", a declarat bloggerul Radu Valentin Băzăvan, pentru click.ro.

El le-a făcut plângere penală, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. În acest an, după atât timp de aşteptare, Băzăvan a aflat, că dosarul întocmit a fost clasat. Băzăvan nu s-a lăsat așa că a înaintat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 împotriva celor doi. „Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă", a spus avocatul bloggerului, Cosmin Suciu.

Etichete: Bloggerul Radu Valentin Băzăvan, Daniel Buzdugan, furt, groparu.ro, mihai morar, poante

0/2 COMENTARII
sandman
16 oct 16:17
+0
VOTURI
-0
Hotii lui Voiculescu. Nu e prima oaar cind sint dovediti ca fura, tarani prosti!
Elena
16 oct 13:22
+0
VOTURI
-0
Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: bucatariaelenei@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE