Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, cercetați penalDaniel Buzdugan şi Mihai Morar sunt cercetați penal pentru că ar fi încălcat drepturile de autor. 

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, cercetati penal
Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, cercetați penal
Foto: radiozu.ro

Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, care îi acuză pe Daniel Buzdugan şi Mihai Morar că i-au furat poantele. Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare, informează click.ro.

Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se începe urmărirea cu privire la săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 139 ind. 8 şi art. 140 alin. 1 lit. d şi f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor.

"Dosarul a ajuns la Poliţie şi la procurori. S-a început oficial urmărirea penală şi au calitatea de suspecţi. Se fac cercetări în continuare", a precizat, pentru Click!, avocatul lui Băzăvan, Cosmin Suciu.

"Las justiţia să-şi facă treaba. Nu am simţit de la ei că s-ar căi vreun pic pentru ce au făcut. Poate sperau că e o joacă de copii. Dar, să ai o urmărire penală pe numele tău nu e prea comod", a declarat Băzăvan pentru Click.

Etichete: Daniel Buzdugan, groparu, mihai morar

0/2 COMENTARII
Viogo
27 Jan 16:42
+0
VOTURI
-0
Oferta - Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal.
Cerinte:
-cunostinte minime PC
-necesar calculator
-conexiune internet
-varsta minima 18 ani
-rabdare –seriozitate
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti email la: viogobooks8863@gmail.com
Cris
27 Jan 15:53
+0
VOTURI
-0
Cum mai... poantele alea idioate sunt cu drepturi de autor? Bai nene, in ce tara traim... Alea de la Razvan si Dani nu sunt furate de nicaieri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE