Daniel Fenechiu vrea să candideze la Primăria CapitaleiPreședintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sâmbătă că va candida la Primăria Capitalei, precizând că săptămâna viitoare va organiza o conferință de presă în cadrul căreia va anunța și prioritățile campaniei sale electorale.

Un nou candidat intra in cursa pentru Primaria Capitalei
Un nou candidat intră în cursă pentru Primăria Capitalei

"Cu siguranță, da. Săptămâna viitoare o să fac o conferință de presă și o să vă anunț și care sunt cele cinci priorități ale campaniei mele electorale. Deocamdată, nu candidez. Nu mi-am anunțat candidatura, mi-am anunțat intenția în urmă cu ceva vreme și cred că în curând o să-mi anunț și candidatura în ipoteza în care nu apare peste noapte un membru din PND mai bun ca mine sau nu vine cineva să se înscrie cu o notorietate mai bună și care să mă onoreze să fac pasul lateral", a afirmat Fenechiu, la Congresul PND, răspunzând unei întrebări pe această temă, potrivit Agerpres.

Cât privește alianțele partidului în perspectiva alegerilor locale, Fenechiu a spus că organizațiile de partid au libertatea de a acționa în acest sens.

"Am lăsat libertate organizațiilor să facă alianțe. În PND funcționează autonomia. Nu se va decide la București, nu o să spun la București: faceți alianță cu PNL-ul că am vorbit eu cu Gorghiu sau cu PSD-ul că am vorbit eu cu Dragnea. Pur și simplu, fiecare unde va găsi posibilitatea să-și fructifice proiectul propus va face majoritatea cu partidul care va susține proiectul nostru", a spus Fenechiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidat Primăria Capitalei, daniel fenechiu, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE