Datorii plătite în rate la primăriePiedone propune ca restantele la primarie sa fie platite in rate
Piedone propune ca restanţele la primărie să fie plătite în rate

Potrivit unui act normativ adoptat de Guvern, începând cu 1 februarie 2012, persoanele care au restanţe la plata taxelor şi impozitelor locale pierd ajutoarele sociale de la primărie.

În această situaţie se află şi aproximativ 4.000 de bucureşteni din Sectorul 4 al Capitalei, informează administraţia locală.

Pentru a nu-i lăsa fără bani, primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat, miercuri, că va propune în următoarea şedinţă de Consiliu Local Sector 4 un proiect de hotărâre care prevede ca beneficiarii de ajutoare sociale să îşi poată plăti, în rate, restanţele pe care le au la primărie de la taxele şi impozitele locale.

Deşi se confruntă cu situaţii foarte dificile din punct de vedere financiar, având venituri extrem de reduse, totuşi, mulţi şi-au plătit datoriile la bugetul local. Pentru cei aflaţi la limita subzistenţei, ne-am gândit să supunem atenţiei Consiliului Local Sector 4 un proiect de lege, prin care să le oferim posibilitatea de a plăti eşalonat impozitele şi taxele, ca să beneficieze în continuare de ajutorul social acordat conform legilor în vigoare”, a declarat Piedone.

Conform sursei citate, pentru a nu pierde ajutorul social de la primărie, restanţierii trebuie să îşi achite datoriile până în luna mai. În cazul persoanelor a căror indemnizaţii au fost sistate pentru neplată, acestea îşi vor putea recupera banii retroactiv dacă fac dovada achitării restanţelor.

În categoria ajutoarelor sociale de la primărie intră indemnizaţia de creştere a copilului, venitul minim garantat, alocaţia pentru susţinerea familiei, indemnizaţia lunară pentru handicap şi bursele sociale pentru elevi săraci.

Etichete: Cristian Popescu-Piedone, restanţe, Sectorul 4, taxe şi impozite

0/0 COMENTARII
petrica
10 feb 22:44
+0
VOTURI
-0

Doamna Udrea, ati fost singura cu cele mai multe realizari, proiecte si contracte semnate. Felicitari! Aveti tot sprijinul si toata sustinerea noastra.

mitica
10 feb 22:21
+0
VOTURI
-0

Ne pare rau ca trebuie sa plecati Doamna Udrea, dar pentru tot ceea ce ati facut si veti face pe viitor, aveti sustinerea noastra. Trebuie sa mergem inainte si sa finalizam toate proiectele pe care le-ati lasat.

batman
10 feb 22:00
+0
VOTURI
-0

Felicitari doamnei Udrea pentru tot ceea ce a facut in timpul mandatului. Au fost multe multe realizari, proiecte si promovari de care ne bucuram cu totii. Ne pare rau ca trebuie sa plecati. Plecati cu fruntea sus, pentru ca sunteti singura care a avut cele mai mari realizari de pana acum.

julia
10 feb 10:43
+0
VOTURI
-0

sa ne gandim de 2 ori inainte de a schimba pe cineva, daca ma gandesc putin schimbarea se face tot cu oameni capabili si buni de munca cu toate ca nu cred ca era necesara scimbarea//////

delia
10 feb 10:12
+0
VOTURI
-0

Doamna ministru ca de obicei isi face treaba, acum trebuie sa o sustinem, doar cu ajutorul sustinerii noastre toate proiectele dansei se vor concretiza. Sincere felicitari pentru tot ce a-ti facut pentru noi pana acum.

clara
09 feb 16:16
+0
VOTURI
-0

demneura.blogspot.com

silviu
09 feb 13:38
+0
VOTURI
-0

pai asa se platesc datoriile..in rate..ce vii se pare asa de ciudat...este culmea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE