Daune de 5,5 milioane euro, plătite de Omniasig, în cazul elicopterului prăbuşit pe lacul SiutghiolCompania de asigurări a plătit daune totale de 5,5 milioane de euro în cazul elicopterului prăbuşit pe lacul Siutghiol.

Daune de 5,5 milioane euro, platite de Omniasig, in cazul elicopterului prabusit pe lacul Siutghiol
Daune de 5,5 milioane euro, plătite de Omniasig, în cazul elicopterului prăbuşit pe lacul Siutghiol

Omniasig anunță că a achitat către serviciul SMURD suma necesară achiziționării unui nou aparat de zbor și că a plătit și despăgubiri pentru urmașii celor decedați în urma tragediei de anul trecut de pe lacul Siutghiol.

"Despăgubirea s-a făcut în baza poliței de asigurare de aviație pentru riscurile Casco, răspundere civilă față de terți și accidente persoane, poliță încheiată de Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul dosarului de daună deschis ca urmare a producerii accidentului", arată asigurătorul într-un comunicat de presă citat de Profit.ro.

Pe 15 decembrie 2014, un elicopter SMURD s-a prăbușit în lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate la bord au decedat.

Omniasig VIG a mai achitat în ultimii ani și alte daune de valoare foarte mare. Aceeași companie a plătit în jur de 5 milioane de euro pentru cazul autocarului răsturnat în Muntenegru și a achitat daune în cazul avionului prăbușit în Apuseni.

Etichete: daune, despăgubiri, elicopter prăbușit, lacul Siutghiol, Omniasig, tragedie aviatica siutghiol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h