David Bowie a decedat din cauza unui cancer hepaticLegendarul muzician britanic David Bowie a decedat din cauza unui cancer hepatic. Artistul a suferit şase infarcte în ultimii săi ani de viaţă. 

David Bowie a decedat din cauza unui cancer hepatic
David Bowie a decedat din cauza unui cancer hepatic

David Bowie a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani, după o luptă de 18 luni cu cancerul. Anunţul a fost confirmat, luni dimineaţă, de familia artistului.

Artistul britanic a suferit de cancer hepatic, iar in ultimii ani a suferit șase infarcte, potrivit unor surse din cercul de prieteni apropiaţi ai artistului britanic, informează site-ul revistei New Musical Express.

În ultimele luni de viaţă, David Bowie a colaborat la un nou spectacol de teatru, "Lazarus", cu regizorul Ivo van Hove, care a dezvăluit presei britanice faptul că era la curent cu boala celebrului muzician "de aproximativ un an".

"Am început să colaborăm la spectacolul «Lazarus» şi, la un moment dat, mi-a spus că nu va putea să vină tot timpul la teatru, din cauza bolii sale. Mi-a spus că avea cancer, cancer hepatic", a spus Ivo van Hove.

"Actorii din distribuţie nu au ştiut niciun moment şi bănuiesc că muzicienii cu care el a înregistrat «Blackstar» nu ştiau nici ei", a adăugat regizorul, citat de publicaţia The Independent.

Sursa: Mediafax

Etichete: cancer, cancer hepatic, David Bowie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h