David Cameron a depus o coroană de flori la clubul ColectivPremierul Marii Britanii, David Cameron, aflat, miercuri, în prima sa vizită în România, a ajuns la locul tragediei din Colectiv, unde a depus o coroană de flori, a ţinut un moment de reculegere şi a aprins o lumânare.

La ora transmiterii acestei ştiri, David Cameron a plecat de la Palatul Victoria, după o întrevedere de peste o oră cu Dacian Cioloş, cei doi oficiali nefăcând declaraţii de presă nici la începutul şi nici la finalul întâlnirii.

Potrivit unor surse oficiale, premierul Marii Britanii urmează să meargă la clubul Colectiv. Miercuri, se împlinesc 40 de zile de la incendiul în urma căruia 60 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Premierul britanic a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 15.00 şi a fost întâmpinat de către premierul Dacian Cioloş. Cei doi oficiali s-au oprit apoi pe holul Palatului Victoria, unde au făcut fotografii, Dacian Cioloş invitându-l apoi pe premierul britanic să viziteze mai multe săli ale Guvernului.

Premierul Cioloş declara, marţi, că la întrevederea cu premierul David Cameron va fi abordat şi subiectul legat de referendumul pe care Marea Britanie îl pregăteşte cu privire la rămânerea sau părăsirea Uniunii Europene. De altfel, aceasta va fi şi una dintre temele care vor fi discutate la Consiliul European care va avea loc în 17-18 decembrie la Bruxelles şi la care România va fi reprezentată de premierul Dacian Cioloş.

La ora 16.45, David Cameron va fi primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul britanic David Cameron se află în prima sa vizită oficială în România, în cadrul unui turneu iniţiat în contextul negocierilor pentru reconfigurarea relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană, dar şi pe fondul crizei imigranţilor şi al riscurilor teroriste.

0/1 COMENTARII
Cris
09 Dec 19:53
+0
VOTURI
-0
Bai nene, parca depun coroane la monumentul eroului necunoscut, cazut eroic in lupte la Plevna, frate...Mai mult patetism nici nu se poate. 60 de tineri au murit ca prostii intr-un club de kkth, arzand ca shobolanii, apoi patetism maxim, victimele sunt tratate public ca niste eroi, de parca au luptat cu ISIS, corp la corp... si au murit in lupta.

Iobagi treziti-va! Altfel presa tabloida infecta, din Romania, va va inghiti cu totul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE