SCANDAL la EURO 2016. Fotbalist de la echipa Spaniei, suspect de VIOL, trimis acasă de selecţionerSCANDAL la EURO 2016. David de Gea, portarul Spaniei, ar fi implicat într-un caz de viol cu o prostituată. Portarul ar putea fi trimis acasă, înainte ca „Furia Roja" să debuteze la Euro. Mai mult, presa engleză susține că De Gea ar fi fost deja trimis acasă de selecţioner.

SCANDAL la EURO 2016. În ziua în care începe Euro, în peninsula iberică a apărut un scandal monstru. Conform eldiario.es, De Gea şi fostul său coechipier de la naţionala U21 a Spaniei, Iker Muniain, ar fi suspecţi că sunt implicaţi într-un caz de viol. Un martor protejat ar avea, potrivit sursei citate, informaţii preţioase în legătură cu acest caz. Concret, împreună cu Muniain, De Gea ar fi abuzat-o pe femeia care acum i-a reclamat la tribunal, scrie digisport.

Citeşte şi ROMÂNIA - FRANŢA SCOR LIVE TEXT EURO 2016, vineri. Tricolorii debutează la CAMPIONATUL EUROPEAN

El ar fi încercat ulterior să o mituiască pe victimă pentru a nu depune plângere, după ce în prealabil a încercat să stabilească o altă întâlnire amoroasă. Totul s-ar fi petrecut în 2012 la un hotel de cinci stele, iar întâlnirea ar fi fost facilitată de Ignacio Allende Fernandez, zis Torbe. Acesta este în prezent arestat (din aprilie 2015), fiind acuzat de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, agresiune sexuală, pornografie infantilă în ceea ce priveşte prostituţia, şantaj şi spălare de bani.

SCANDAL la EURO 2016. De Gea, goalkeeper-ul lui United, reuşise să obţină un loc de titular în lotul Spaniei, în detrimentul legendarului Casillas. El Diario nu este singura sursă care susţine povestea, jurnaliştii de la El Confidencial confirmând-o. Conform surselor acestora din urmă, în scandal ar fi implicat şi Isco, jucător la Real Madrid. Acesta nu a prins turneul final, Del Bosque nefiind impresionat de modul în care a evoluat în ultima perioadă.

Etichete: Campionatul European de Fotbal, David de Gea, echipa spaniei, EURO 2016, euro franta 2016, franta 2016, nationala spaniei, portar spania, suspect de viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE