De au fost montate WC-uri suspendate pe Catedrala Mântuirii Neamului FOTOActivitatea de pe Catedrala Mântuirii Neamului nu se opreşte nici ziua, nici noaptea. Până cel târziu pe 1 decembrie 2018, contrucţia trebuie terminată. Şi, pentru a ajuta constructorii să lucreze mai repede, s-au găsit câteva metode de a câştiga timp.

Astfel, pe platforma unde se sudează de zor fier beton şi se toarnă ciment, au apărut mai multe "dulapuri" verzi în care muncitorii intră şi ies periodic, scrie libertatea.ro.

În fapt, pentru a nu coborâ şi urca toată ziua, bună ziua, pe şi de pe construcţia care are în acest moment o înălţime ce depăşeşte un bloc cu zece etaje, "meşterii Manole" au primit toalete la locul de muncă, pe acoperişul Catedralei Mântuirii Nemului.

Este vorba despre toalete ecologice, uşor de manevrat, respectiv de urcat şi coborât cu macaralele din jurul construcţiei. Sunt puse câte două sau trei toalete ecologice pe fiecare latură a acoperişului, pentru a fi cât mai accesibile.

Dacă ar trebuie să ajungă jos pentru a-şi face nevoile, un muncitor ar avea nevoie de cel puţin o jumătate de oră să coboare, să se uşureze, apoi să urce din nou cu liftul exterior, care le este mijloc de locomoţie pe peretele de vest al clădirii în construcţie – şi care se mişcă destul de încet.

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, santier catedrala neamului

0/7 COMENTARII
Marcu Anton
21 Feb 16:40
+0
VOTURI
-0
Fox, doar titlul este al B365, articolul este preluat din Libertatea. Asta nu inseamna ca observatiile facute nu-s valabile, doar ca nu sunt indreptate catre cine trebuie.

Iulia, m-ai capiat cu boule... vardul tau. O sa apara in cele din urma si metrou la Progresu, cu statuie sau nu. Dar te tot dai de ceasul mortii cu bulevardul tau megafaraonic, de zici ca ti-a suflat Oprescu-n gura ani de zile. Ce, mai ai un pic si dai coltul si ai nevoie sa te spovedesti intr-o catedrala si n-ai cum sa ajungi acolo decat cu metroul?
Stii, Dumnezeu iubeste lemnul si spatiile mici... Ca te bati cu caramida-n chept cat de crestin(a) esti, n-o sa-ti ajute la nimic.
Fox
21 Feb 10:29
+0
VOTURI
-0
"De au fost puse WC-uri suspendate pe Catedrala ..."
Un titlu plin de greseli in doar 8 cuvinte!! Cat de amator esti B365.... tot angajati fara scoala, tot???

In primul rand lipseste un CE in propozitie, pentru a fi logic! Dar e greu cand ai doar doi neuroni!

In al doilea rand WC-urile nu sunt suspendate de nimic!!! Habar nu aveti sa folositi limba romana! Poate mintea voastra seaca a vrut sa spuna ca sunt amplasate la inaltime! Era altceva! Dar suspendate nu sunt! Mai cautati! Ati ramas marcati de autostrada favoritului vostru Oprescu pe care il tot pupati, in trecut, in posterior!

In ceea ce priveste aceasta "stire".... este demna de un copil de 5 ani! Noroc ca ati spus voi ca muncitorii se "duc sa se usureze" ca altfel nu stiam la ce sunt bune WC-urile!

Cata incompetenta!

P.S.
Chiar! Nu mai zicieti nimic de faptele de maretie si vitejie ale lui Piedone? Ca si pe ala il lingeati zilnic cu cate 1-2 articole! Papitoi fara coloana ce sunteti!
iulia
21 Feb 08:04
+0
VOTURI
-0
intre catedrala si palat sa se construiasca un boulevard modern si statuie de metrou pe magistrala spre gara progresul.
Cris
20 Feb 20:19
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg rostul acestei constructii megalomanice, cu ce ajuta ea la mantuire....?
Cris
20 Feb 19:22
+0
VOTURI
-0
Mare chestie.. ati descoperit niste cacatori ecologice, urcate cu macaraua pe Catedrala...
Cris
20 Feb 19:21
+0
VOTURI
-0
Nu are cum sa se toarne "ciment". Cimentul neamestecat cu apa este fix pola, nu rezulta beton.
fdsfsds
20 Feb 18:53
+0
VOTURI
-0
"...În fapt, pentru a nu coborâ şi urca toată ziua..."

Limba romana, clasa a I-a...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE