De azi sunt obligatorii cauciucurile de iarnă. În ce caz primeşti amendăWinterreifen
Winterreifen

Amenda este cuprinsă între 603 lei şi 1430 lei, iar poliţistul vă va reţine şi certificatul de înmatriculare al maşinii şi vă va da între 9 şi 20 de puncte de penalizare.

Sunt considerate anvelope de iarnă cele care au însemnele M+S sau un fulg de iarnă desenat din fabrică, fie că este vorba de anvelope dedicate sezonului rece sau all-season. Anvelopele de vară pot fi folosite şi în acest sezon, pe carosabil uscat.

Preţul unui set de patru anvelope noi variază, în funcţie de modelul maşinii, între 800 şi 2.000 de lei.

Etichete: amendă, anvelope, cauciucuri de iarnă, lege, promo

0/0 COMENTARII
anonim
01 nov 16:46
+0
VOTURI
-0

Cautand textul ordonantei, am gasit si citit cu atentie procesul legislativ de la Camera Deputatilor [http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=11985].Senatul amendase ordonanta adaugand dupa "drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei" textul "semnalizate corespunzator" (v. 26/04/2011). Foarte important dupa mine, fiindca indica un minim de respect pentru cetatean - nu poate fi amendat pentru orice petic de zapada.Nu am gasit nicaieri la Camera Deputatilor sa se fi discutat eliminarea acestei mentiuni; dimpotriva, este prezenta in raportul Comisiei pentru buget, finante si banci (v. 24/05/2011). Si totusi, forma finala NU O CONTINE ?!

io
01 nov 13:59
+0
VOTURI
-0

bine zis, doar daca este acoperit de gheata/polei/zapada .... dar exista vre-un sistem centralizat al starii soselelor din Romania? ... daca vreau sa plec la Brasov din Bucuresti la bunici sun la Brasov si-mi zic ca drumul este uscat si plec cu anv de vara, sa zicem sa cuntem in martie iar la Predeal ma trezesc cu zapada pe drum si iau amenda.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE