De ce a ajuns Dan Capatos la spital de urgenţăDan Capatos a ajuns, marţi, la două spitale din Capitală din cauza unei alergii. 

De ce a ajuns Dan Capatos la spital de urgenta (Foto fresh24.ro)
De ce a ajuns Dan Capatos la spital de urgenţă (Foto fresh24.ro)

După ce şi-a vizitat tatăl la spital, alergia lui Dana Capatos s-a agravat, aşa că spre seară, prezentatorul a ajuns la Spitalul de Urgenţă, cu faţa umflată, scrie ele.ro.

"Era gata-gata să nu fiu aici, pentru că ziua a început cumva ciudat. Trebuie să le mulțumesc medicilor de la două spitale de urgență importante, care și-au dat mâna ca să mă aducă la o față comercială. Eu am alergie și din când în când mă umflu. Fac un bot așa... Prima criză m-a luat când eram la tata la spital, la Municipal. Mi-au făcut oamenii ăia... și am crezut că o să-mi treacă. Dar spre seară a trebui să ajung și pe la Urgență. Mi-am făcut o poză cu multe fire, eram ca Robocop. Acum, încă se mai vede ceva la buză. Arăt ca și cum mi-aș fi făcut un botox nereușit. Îmi cam tremură gladiolele de la toate pefuziile alea, dar suntem pe metereze", a declarat Dan Capatos, la emisiunea de marți seară.

Etichete: alergie, Dan Capatos, fata umflata, spital, urgenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE