De ce a ajuns Tăriceanu la spital: "Cine s-a bucurat că am ieșit din scenă să stea liniștit"Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a anulat toate întâlnirile programate luni, acuzând unele probleme de sănătate. Tăriceanu a explicat că a urmat o dietă de slăbire în ultima perioadă, care "conjugată cu ultimele eforturi de campanie, și-a spus cuvântul". 

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tăriceanu

"A trebuit să dau un comunicat astăzi pentru că speculațiile bat de multe ori realitatea. În câteva rânduri am relatat care este problema, am făcut o dietă de slăbire în ultima perioadă, care conjugată cu ultimele eforturi de campanie, și-a spus cuvântul. M-am trezit de dimineață cu mici probleme, am făcut o serie de analize, care au ieșit bine și mâine mă voi întoarce la Senat", a spus Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Antena 3.

"Cine s-a bucurat că am ieșit din scenă să stea liniștit, eu îmi văd de treabă mai departe(...). Nu am nimic de ascuns. Am fost la spital să fac o scurtă investigație, cum face oricine. Și eu ca toată lumea. Avem mici momente de slăbiciune fizică pe care e bine să le controlăm", a mai spus preşedintele Senatului României.

Reprezentanţii Senatului au anunţat că preşedintele Călin Popescu Tăriceanu şi-a anulat întâlnirile programate în cursul zilei de luni, deoarece s-a simţit rău şi medicii i-au recomandat odihnă

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Călin Popescu Tăriceanu spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE