De ce a apărut un praf alb pe șinele de tren din stațiile de metrou FOTOMai mulți bucureșteni s-au întrebat, în ultima perioadă, de ce pe șinele din unele stații de metrou a fost presărat un fel de praf alb, asemănător cu făina. Reprezentanții Metrorex ne-au explicat ce este și de ce este folosit.

"Praful alb din calea de rulare, prezent în unele dintre staţiile de metrou, este bentonită, sub formă de pulbere.", a transmis Metrorex la solicitarea B365.ro.

Conform sursei citate, bentonita este folosită pentru înlăturarea uleiurilor în exces, care pot provoca eventuale disfuncţionalităţi în exploatare. Totodată, este utilizată pentru a evita eventuale accidente de muncă ale personalului de întreţinere, transmit reprezentanții companiei. 

Acum un an, bucureştenii care circulau pe Magistrala M2 Berceni - Pipera au observat că trenurile de metrou sunt pline de stropi, produşi de o substanţă deschisă la culoare. Substanţa respectivă era tot bentonită, provenită de la lucrările efectuate la pasajul subteran de la Piaţa Sudului.

Etichete: cale de rulare metrou, Metrorex, praf alb, praf alb metrou, sine

0/3 COMENTARII
Giany
07 Apr 12:29
+0
VOTURI
-0
JOB PART-TIME !
Editura: selectam urgent colaboratori ,pentru publicitate online!
Se lucreaza de acasa,part-time sau full-time, la alegere.
Comision stabilit prin contract legal.
Mai multe detalii la: giany_samat@yahoo.ro
Liniutele de tren
07 Apr 11:56
+0
VOTURI
-0
Si-o fi scapat vreunul doza pe sinele de tren.
Matos Imobiliare
07 Apr 10:21
+0
VOTURI
-0
Nu suntem singurii, dar suntem cei mai buni, Matos Imobiliare Campina !!Prin noi vinzi, cumperi, inchiriezi iar ofertele voastre nu vor ramane in rama, deci ne poti suna la sigur 0727571981!!
Sau viziteaza-ne site-ul oficial!!!

http://matosimobiliare.ro/

In perioada 01.04-31.05, comisionul nostru este de doar 2,5%!! Grabeste-te ofertele "zboara" cat ai clipi!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE