De ce a decis Metrorex să elimine abonamentul lunar cu 62 de călătoriiMetrorex susţine că a decis eliminarea abonamentului cu 62 de călătorii deoarece bucureştenii au făcut petiţii, fiind nemulţumţi de aceasta.

De ce a decis Metrorex sa elimine abonamentul lunar cu 62 de calatorii
De ce a decis Metrorex să elimine abonamentul lunar cu 62 de călătorii
Foto: epochtimes-romania.com

Cum motivează Metrorex eliminarea abonamentului lunar cu 62 de călătorii, conform unui răspuns oferit grupului Nefiresc:

Având în vedere numeroasele petiţii înregistrate la S.C. Metrorex S.A. în ultimii trei ani cu privire la Abonamentul lunar cu 62 de călătorii, precum şi petiţiile primite prin Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, prin care călătorii îşi exprimau nemulţumirile în ceea ce priveşte efectuarea numărului de călătorii în perioada de valabilitate a abonamentului (fie efectuarea integrală a numărului de călătorii înainte de expirarea perioadei de valabilitate de o lună a abonamentului, fie neefectuarea celor 62 de călătorii caz ce conduce la nemulţumirea călătorilor în ceea ce priveşte plata călătoriilor neutilizate), S.C. Metrorex S.A. a analizat petiţiile şi propune eliminarea acestui titlu de călătorie, astfel călătorii fideli se pot orienta către alte titluri din portofoliul S.C. Metrorex S.A., în principal către abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii.

Reamintim că mai multe grupuri civice vor să iniţieze o serie de proteste împotriva deciziilor Metrorex privind creşterea tarifelor de călătorie cu metroul şi eliminarea cartelelor cu 62 călătorii.

Metrorex a anunţat, miercuri, că va majora tarifele de călătorie cu metroul cu până la 33%, de la 28 martie. Creşterea tarifelor este cuprinsă şi într-o anexă a unui ordin al Ministrului Transporturilor. Totodată, instituţia a anunţat că va elimina cartelele lunare de 62 de călătorii, unele dintre cele mai folosite abonamente, care se vând acum cu 50 de lei.

Etichete: abonamente metrorex, metrorex 62 calatorii, pret metrorex, realitatea

0/12 COMENTARII
Sesizare
20 mar 11:31
+0
VOTURI
-0
Eu incerc sa sunt la tel. calatorului metrorex 021 9264 sa le fac urmatoarea sesizare:

Am aflat ca mai multi bucuresteni si-au semnalat nemultumirea cu privire la existenta cartelei de 62 de calatorii, doresc sa va comunic pe aceasta cale ca eu am fost si sunt foarte multumit de existenta acesteia; Va rog sa o mentineti in continuare! Multumesc.
contact@metrorex.ro
19 mar 14:21
+0
VOTURI
-0
oamenii au facut petitii si au fost nemultumiti la ultima marire cind abonamentul de 35ron - calatorii nelimitate - s-a facut 50ron-62 de calatorii!!!!!!!!!!!!!

RUSINE METROREX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gheorghe
19 mar 08:18
+0
VOTURI
-0
Opriti spaga metrorex. Mai cumpara 50 de metrouri din care cad plafoanele pe calatori. Uitati aici: https://www.facebook.com/AmVoie/photos/a.348550188569944.82265.348427398582223/807501709341454/?type=1&theater
Ionut
18 mar 22:24
+0
VOTURI
-0
metrorex a decis sa elimine cartelele cu 62 de calatorii deoarece sunt hoti si isi bat joc de oameni datorita monopolului pe care il au . Ar trebui proteste in strada impotriva scumpirilor nesimtite pe care vor sa le faca , dupa ce acum 2 ani si ceva au scumpit calatoriile cu 50% (!) . Rusine !
asa e
18 mar 17:15
+0
VOTURI
-0
a fost departe rau ultima scumpire, abia acum 2 ani si aia destul de importanta! huo Ponta si gasca de hoti!
Cris
18 mar 16:27
+0
VOTURI
-0
Eliminarea abonamentului de 62 calatorii cu tot felul de scuze puerile, una mai penibila decat alta, arata ca Metrorex ne-a luat de fraieri.

Puteau foarte bine sa introduca acest abonament pe cardul Activ (asa cum a mai fost) astfel incat calatorii sa stie cate calatorii mai au si sa renunte la justificarile jenante si jignitoare ca renunta la abonament ca urmare a plangerilor publicului....

Niste tembeli! Daca traia Ceausescu ii trimitea la Canal pe toti. Metroul este o necesitate economica. Nu ne dam cu metroul de hobby, ca si cu trenuletul in parc.
vasile
18 mar 14:54
+0
VOTURI
-0
METROREX = HOTI + SPAGARI
CAF = SPAGA = JAF

La PUSCARIE!
Cris
18 mar 14:41
+0
VOTURI
-0
De escroci, nu din alte motive. Omul avea o singura nemultumire, ca nu poate sa stie cat i-a mai ramas de consumat din abonament, cate calatorii mai are.

Tembelii de la Metrorex, pe care i-as concedia imediat, in loc sa monteze mai multe aparate cu ecran pentru cartelele de hartie sau sa reconceapa cardul Activ, s-au gandit sa renunte la abonament pe spinarea calatorilor care vor trebui sa scoata bani in plus din buzunar.

Niste infractori !
Gigel
18 mar 12:58
+0
VOTURI
-0
pentru ca nu reuseam sa consumam cele 62 de calotarii , au scos abonamentul si ne sugereaza sa luam unul cu numar nelimitate de calatorii .
posibil ca cel nelimitat sa se consume ...
sasas
18 mar 11:40
+0
VOTURI
-0
petitiile alea cred ca au fost scrise de angajati metrorex doar doar vor scoate cartele convenabile la pret sa creasca incasarile si sa le creasca si lor salariile alea mici!
carmen
18 mar 11:12
+0
VOTURI
-0
Oamenii au facut petitii si au fost nemultumiti la ultima marire cind abonamentul de 35ron - calatorii nelimitate - s-a facut 50ron-62 de calatorii!!!!!!!!!!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE