De ce a dispărut pagina "Dumnezeu" de pe FacebookPagina oficială Dumnezeu (facebook.com/ eusuntdumnezeu) a fost dată jos momentan de pe Facebook, în urma unei poze publicate, însă nu a fost ștearsă în totalitate, informează administratorul ei.

Pagina lui Dumnezeu de pe Facebook a strâns peste 50.000 de like-uri, la un an de la crearea ei. A fost pusă pe picioare de Robert, un tânăr din București, de 27 de ani, care lucrează într-o corporație. Robert a acceptat să povestească, pentru B365.ro, în luna octombrie, cum a pornit inițiativa, poveste pe care o găsiţi aici.

În urmă cu câteva zile însă, pagina a fost dată jos de Facebook, în urma unei poze publicate, însă administratorul ei spune că se va încerca recuperarea ei.

"Vă vom ține la curent cu desfășurarea situației, între timp o să postăm aici content nou și vom incerca să-l recuperăm pe cel pierdut.  Există deja multe clone ale paginii care au inceput să apară. Aici se află echipa de admini a paginii oficiale care timp de mai bine de 1 an a postat peste 2.000 de poze, 600 de video-uri și 350 de articole, reușind să ajungă la 50.000+ likeuri. Mulțumim pentru mesajele de suport si încurajare", se precizează pe pagina nouă creată pe Facebook, Dumnezeu'. Totodată, pe pagina nouă, care a strâns peste 1000 de like-uri în trei ore, se promite că: "La 10.000 like-uri, va promit că vom posta din nou poza pentru care a fost închisă pagina. Astfel o sa va lasam pe voi sa decideți cât de corect a fost Facebook cu tot cu Community Standards."

Etichete: dumnezeu facebook

0/7 COMENTARII
Radu
26 ian 15:12
+0
VOTURI
-0
Nu stiu ce se intampla, dar au fost inchise mai multe pagini care nu aveau acelasi scop ca si acestea...adica acela de a critica religiile. A fost, cred eu, o schimbare spontana a regulilor Facebookului, in care paginile sunt inchise fara drept de apel in urma primirii a mai multor raporturi. Pacat, paginile astea romanesti erau bune, amuzante si deschideau ochii asupra unor probleme mari cu care ne confruntam.
Szecsi
25 ian 20:35
+0
VOTURI
-0
niciodata nu voi intelege oamenii care nu pot sa accepte alti oameni care nu au aceasi credinta.. aia care nu vor sa accepte ca sunt oameni care au ajuns intr-un punct in care si-au dat seama ca religia este doar un basm care a reusit sa supravietuiasca si sa influenteze oamenii peste 2000 de ani, sunt doar oameni incuiati la minte, crescuti intr-o familie de pocaiti, care il vad doar pe Dumnezeu in fata si care cred in contoinuare ca cineva ii ajuta de acolo de sus.. sunt doar oameni care au trait si care traiesc incontinuu intr-o pestera imaginara, fara puterea de a progresa mintal..
Moshu
25 ian 20:14
+0
VOTURI
-0
Pai hai sa raportam si noi paginile cretinilor, pentru ca aduc atingeri grave credintei noastre...in inteligenta ;)
satan
25 ian 19:25
+0
VOTURI
-0
sper sa fie blestemati aia care au inchis pagina , morti mami lor de ipocriti , sa-i arda dumnezeul lor in flacari !
Marian
25 ian 18:00
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg, 50.000 likes/ nu cred caau fost mai multi de atat care sa fi dat report. Este o prostie mare, sa blochezi pagini aprobate de atat de multi oameni, din cauza a o mana de oameni care nu stiu sa gandeasca singuri.
Draculea
25 ian 17:23
+0
VOTURI
-0
Când ne trezim şi noi din primitivismul religios? Dumnezeu are altă pagină...fie că le convine creştinopaţilor..fie că nu.:D
mircea
25 ian 15:11
+0
VOTURI
-0
A disparut si pagina Iisus Hristos si a fost facuta alta, a disparut si grupul atei si agnostici din Romania. S-au pus credinciosii pe raportari. Asa au fost dintotdeauna. Fanatici cu religia lor. Daca nu crezi in personajele lor invizibile, daca nu crezi in vocile pe care le aud in capul lor lipsit de neuroni, te "omoara".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE