De ce a făcut 24 de ore trenul de la Arad la Constanţa şi cum a ajuns să coste 50 lei sticla de apăCălătoria cu trenul dinspre vestul ţării spre litoral a fost un adevărat coşmar pentru pasagerii unui tren care a plecat din Arad cu destinaţia Constanţa, după ce trenul a avut nouă ore întârziere, pasagerii ajungând pe litoral după 24 de ore de când plecaseră din gară. Rămaşi fără provizii, călătorii au dat chiar şi 50 de lei pentru o sticlă cu apă.

De ce a facut 24 de ore trenul de la Arad la Constanta si cum a ajuns sa coste 50 lei sticla de apa
De ce a făcut 24 de ore trenul de la Arad la Constanţa şi cum a ajuns să coste 50 lei sticla de apă

Sute de oameni din trenul care plecase din Arad şi trebuia să ajungă pe litoral pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa au stat ore în şir într-o căldură infernală, potrivit stirileprotv.ro.

Din cauza unui incendiu pe calea ferată între Simeria şi Petroşani, traseul a fost modificat, astfel că oamenii au ajuns la munte, pe ruta Blaj-Copşa Mică-Mediaş-Sighişoara-Braşov-Predeal.

În tot acest timp, toaletele trenului s-au înfundat, vagonul restaurant a crescut brusc preţurile şi, rămaşi fără provizii, călătorii au dat chiar şi 50 de lei pentru o sticlă cu apă.

"Trebuia sa mergem Targu Jiu, Petrosani, Craiova, Bucuresti, Mangalia si am ajuns aproape de Cluj, Teius, Medias, Sighisoara, vedem si Brasovul. Poate vedem si Iasiul", a spus un călător.

"Facem aproape 24 de ore de la Arad pana la Constanta deci inimaginabil", a spus un altul.

Necazul oamenilor a pornit de la un incendiu pe calea ferată. Între Simeria şi Petroşani, locomotiva unui marfar a luat foc şi a blocat complet linia. Pentru că pompierii nu au putut interveni, din cauza zonei inaccesibile, militarii au izolat locul şi au aşteptat, ore în şir, ca flăcările să se stingă.

Revoltaţi, unii dintre călători sunt decişi să-şi ceră banii înapoi. Un bilet de la Arad la mare costă peste 500 de lei.

Etichete: Arad, călători, Constanţa, intârziere, litoral, pasageri, tren

0/2 COMENTARII
Bis
13 aug 17:39
+0
VOTURI
-0
Nu spuneti cui au dat 50 de lei pentru o sticla cu apa. Cumva, unui reprezentant, de la orice nivel, al CFR? Nici vorba, a fost doar declaratia unui calator (l-am vazut la TV) care a spus ca UN VECIN DE COMPARTIMENT (!) a pretins acei bani pentru sticla cu apa. NU celor de la vagonul-restaurant li s-a platit o astfel de suma. Declaratie preluata si masluita astfel incat sa dea mai mult dramatism. Si uite-asa se naste mistificarea si apare cetateanul comentator ofuscat. Ca CFR are destule lipsuri am simtit si eu de multe ori,aici amintind lipsa aerului conditionat din multe garnituri de tren, viteza prea mica de deplasare, mizeria (produsa tot de calatorii necivilizati, la urma-urmei) dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghitim ambiguitatile ("călătorii au dat chiar şi 50 de lei pentru o sticlă cu apă") unei prese avida de senzational cu orice pret. Si, la urma-urmei, in cazul de fata a fost vorba despre un incident care a provocat aceste neplaceri.
Cris
13 aug 09:55
+0
VOTURI
-0
Ce nenorociti aia de la vagonul restaurant... Au scumpit apa, ca de.. circula prostii cu trenul, pe canicula, si tre sa plateasca, n-au loc de intors. I-as calca cu tancul, pe rand, pe cei din conducerea SNCFR (societate care ar fi trebuit de mult desfiintata).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE