DE CE a fost adusă o barcă inscripţionată "POLIŢIA" pe lacul Titan din Parcul IOR, în Capitală FOTOBARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. O barcă inscripţionată "POLIŢIA" a fost lansată la apă, recent, pe lacul Titan din Sectorul 3 din Capitală. Cei care au văzut-o au făcut mai multe comentarii în mediul virtual la adresa autorităţilor, pornind de la "vânatul" raţelor şi lebedelor de pe lac şi culminând cu prinderea infractorilor din parc. Barca inscripţionată "POLIŢIA" se află însă pe lacul Titan din Sectorul 3 pentru a fi folosită, sâmbătă, 26 martie 2016, de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, în cadrul unui exerciţiu tactic. 

BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. Internauţii care au văzut barca inscripţionată "POLIŢIA" de pe lacul Titan au lansat comentarii care de care mai haioase la adresa autorităţilor. 

"Mama ce tare!!!!...sa sperie lebedele si ratele ca altceva nu au ce face;...poate vor sa rodeze motorul si nu au unde....", a comentat un internaut pe pagina de Facebook "Prietenii Parcului IOR". 

"Adevarul e ca am tot vazut niste pescarusi cu mutre dubioase...", a comentat o altă bucureşteancă.

"E folosita in momentul cand ai depasit timpul cu hidrobicicleta si nu vrei sa o returnezi :)))", a scris un alt internaut. " :))))) sa acopere rapid tot parcul, daca scapa infractorii in cei 2km de parc", au mai comentat bucureştenii. 

BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. 

Ambarcaţiunea aparţine Serviciului de Poliţie "Delta Dunării şi va fi folosită pentru un exerciţiu de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE"

Barca inscripţionată "POLIŢIA" se va afla însă pe lacul Titan sâmbătă, 26 martie 2016, pentru a fi utilizată în cadrul unui exerciţiu tactic, de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE. 

"Poliţia Română organizează sâmbătă, pe 26 martie, începând cu ora 10.00, în Parcul Titan, un eveniment pentru oameni, în care vom prezenta activitatea noastră şi ce dotări avem.

BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. Vor fi trei momente importante: Premierea elevilor, liceelor şi şcolilor bucureştene care s-au înscris la Olimpiada Siguranţei. Aceştia au creat machete cum vad ei o secţie de poliţie. Un alt moment important va fi exerciţiul colegilor noştri de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Aceştia vor prezenta un exercițiu tactic cu un desant din elicopter pe o ambarcaţiune a Serviciului de Politie „Delta Dunării" aflată pe lacul din parc. Ambarcaţiune folosită de colegii noştri din Tulcea la combaterea braconajului piscicol și a fost adusă la Bucureşti special pentru acest moment", informează Poliţia Română. 

Conform sursei citate, tot sâmbătă, de ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, pentru prima dată în istoria instituţiei, va fi premiat câinele poliţist al anului. În cursă au intrat 5 echipaje canine care au participat, în anul 2015, la cele mai dificile misiuni cum sunt cele de căutare a persoanelor dispărute, de depistare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor disimulate în locuri pe care infractorii le credeau de negăsit.

BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. Tot cu această ocazie, va fi prezentat şi Muzeul Poliţiei Române. A fost adusă la Bucureşti, de la Târgovişte, o mică parte din exponate pentru ca persoanele prezente să poată vedea uniformele şi autovehiculele folosite de Poliţia Română de-a lungul timpului. Se va face astfel o trecere în revistă a tot ceea ce înseamnă uniformele Poliţiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. La început, poliţiştii se numeau arnăuţi şi purtau anumite uniforme.

BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN. Vor fi prezenţi în parc şi viitorii polițiști de la Şcoala de Poliţie din Câmpina şi de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", iar cei care doresc să afle cum pot deveni polițist și cum este o zi din viața unui elev la Câmpina sau a unui student la Academie pot afla direct de la sursă, anunţă Poliţia Română. 

Etichete: aniversare, BARCĂ "POLIŢIA" LACUL TITAN, Poliţia Română, SAMBATA 26 MARTIE 2016, Sectorul 3, ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

0/8 COMENTARII
Nume*
26 apr 15:56
+0
VOTURI
-0
parece no ser mas que un artefacto para esos dias del mes en que hay pintores en casa,una compresa sin alas pero con trompa.un sucedaneo de dumbo,no se si me explico.pero que placer hay para la mujer??con una bola vibradora se arreglaria la patente,lo comentare con mis abogados de patoste.saludenun anonimo afectado por el gotele mensual. http://xdngyx.com [url=http://bofpzoi.com]bofpzoi[/url] [link=http://weacaitkfk.com]weacaitkfk[/link]
Nume*
26 apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful inatmrfoion specially the last phase I deal with such info a lot. I used to be looking for this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.
Nume*
25 apr 22:44
+0
VOTURI
-0
If you’re unmoving resting on the fence: grab your favorite earphones, skull downstairs to a Best Buy and solicit to plug them into a Zune next an iPod and observe which one sounds improved to you, and which interface makes you smile supnpemeltary. Then you’ll recognize which is true designed for you. http://jssvgknvvm.com [url=http://kinqmngqsr.com]kinqmngqsr[/url] [link=http://gqnoeq.com]gqnoeq[/link]
Nume*
25 apr 14:16
+0
VOTURI
-0
You can always tell an expert! Thanks for coibnitutrng.
Felicia
26 mar 10:04
+0
VOTURI
-0
vreau sa stiu in ce parte a lacului IOr va fi demonstratia, de ziua Politiei, in IOR 1 sau 2 ? vreau sa vin si eu ! multumesc !
Marius
25 mar 16:03
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com
serban
25 mar 13:34
+0
VOTURI
-0
Doar atat pot sa spun : La misto nu ne intrece nimeni !

Daca aducea Politia un helicopter ce mai comentau?
Trandafirul Roșu
25 mar 11:44
+0
VOTURI
-0
Câtă mine pot avea postacii galbeni ???
Cam cât nivelul de inteligență al unui vierme !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h