De ce a lipsit Cătălin Predoiu de la prima confruntare electorală a candidaţilor la PrimărieALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a explicat, marţi, de ce a absentat de la prima confruntare electorală a candidaţilor pentru postul de edil-şef, la care au fost prezenţi Nicuşor Dan, Gabriela Firea şi Robert Turcescu.

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu
Foto: europafm.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Văd o întreagă dezbatere despre... absenţa mea de la dezbaterea de la Digi. Se găsesc tot felul de "explicaţii", mi se fac procese de intenţii, analize psiho-caracteriologice, acuzaţii răvăşitoare, bineînţeles, chiar mai înainte de a-mi putea exprima punctul de vedere. Imi pare rău că nu pot revela un "mister": a fost pur şi simplu incompatibilitate de program.

Noi am propus marţi sau joi, Digi a decis să facă luni, după care ne-a comunicat decizia. Dreptul lor, nimic de comentat, ideal era să fi fost şi o informare completă a contextului în emisiune. Pe de alta parte, nu văd de ce sunt aşa supăraţi unii candidaţi, în fond au avut ocazia să fie admiraţi (nestingheriţi de prezenţa mea) în toată splendoarea elocinţei lor. Asigur bucureştenii interesaţi de ceea ce am în minte, ca voi aparea la televizor ca să-mi prezint viziunea despre Bucureştiul european", a scris Cătălin Predoiu, pe Facebook. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE