De ce a plecat, de fapt, Roxana Ciuhulescu de la Pro tvInițial a spus că a părăsit postul tv pentru a se ocupa de proiectele personale. De fapt, vedeta Pro Motor era nemulțumită în trustul condus de Adrian Sârbu. 

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu

Hotărârea de a părăsi televiziunea a venit odată cu mutarea emisiunii "ProMotor" de pe postul PRO TV pe Sport.ro.
"Odată cu această schimbare am pierdut un public foarte numeros, însă, din păcate, Adrian Sârbu (n.r. - managerul trustului PRO) nu a vrut să ţină cont de părerea mea în acel moment. Nu m-a contactat nimeni de când am plecat, lucru ce îmi întăreşte decizia şi mai mult", a spus Roxana pentru Libertatea.

Anterior, când și-a anunțat demisia, Roxana Ciuhulescu spunea altceva: "Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecarii mele din cel mai mare trust media, insa ce pot sa va spun este ca niciodata n-am sa vorbesc de rau acest trust, ba din contra, am numai cuvinte de lauda la adresa lui." Confuzia din declarații era însă evidentă: "Deocamdata nu mi-am propus sa ma reintorc in tv, cel putin nu acum, insa este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa semnez si cu o televiziune, neexcluzind si reintoarcerea mea in ProTv". - spunea Ciuhulescu.

0/2 COMENTARII
ciavistu
21 aug 09:20
+0
VOTURI
-0
'Asta inseamna sa fi pregatit' se scrie in romana
'Asta inseamna sa fii pregatit'
Fox
21 aug 07:41
+0
VOTURI
-0
Iata un exemplu de cum se abordeaza in mod elegant o problema. Nu iti convine pleci si te angajezi in alta parte! Fara greve, fara fite, fara scandal! Bravo Roxana! Asta inseamna sa fi pregatit, sigur pe cunostintele tale si pe valoarea ta, In felul acesta nu stai la munca de nevoie ci de placere! Si in moemntul in care principiile tale sunt incalcate alegi sa pleci. De asta iubesc democratia! Libertatea de a alege!

P.S. @b365: Pro tv in titlu se scrie Pro Tv.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE