De ce a plecat Mircea Badea de la Antenă la RealitateaMircea Badea a parasit Antena 1 in 2002 pentru ca emisiunea sa era mutata la miezul noptii, lucru care nu-l mai deranjeaza de cand a revenit la Antena 3 cu “In gura presei”. După ce a plecat de la Antena 1 și-a deschis o fabrică de chibrituri la Glina, dar după șapte luni se întorcea la tv, la Realitatea.

Mircea Badea este nemultumit de CNA
Mircea Badea este nemulțumit de CNA

In 2002, Mircea Badea si Oreste, care realizau la Antena 1 emisiunea "Noaptea tarziu", plecau la Realitatea TV. "Motivul principal au fost divergentele de ordin profesional. Ora de incepere nu era niciodata respectata, emisiunea incepea de cele mai multe ori cu mult dupa miezul noptii si nu se mai bucura de numarul de telespectatori pe care l-ar fi meritat", a explicat Badea, intr-un interviu din acea perioada, motivele rupturii. "La ora tarzie la care eram eu difuzat, mi se parea ca vorbesc singur. Facusem un fel de psihoza din cauza aceasta si mi-am dat seama ca nu voi mai putea rezista inca un an, asa cum mi se ceruse. Conducerea postului nu a fost de acord sa-mi acorde un spatiu in prime-time, in orele de varf, pentru o emisiune difuzata o data pe saptamana. Nu obosesc facand emisiuni noaptea, nu despre asta era vorba. Eu am facut sase ani de zile emisiuni de dimineata, pentru care ma trezeam la ore infernale. Nu intelege nimeni, dar asta inseamna sa ai o rigoare si o disciplina de fier. Insa sentimentul inutilitatii, al lucrului degeaba, nu-l mai puteam suporta inca un an", relatează wowbiz.ro.

Ulterior, Badea a revenit in trustul Intact cu "In gura presei", de la Antena 3, dar nu se mai arata deranjat de faptul ca emisiunea sa incepe uneori dupa miezul noptii, in functie de cat de mult se prelungeste emisiunea "Sinteza zilei", realizata de Mihai Gadea.

Etichete: antena 3, Mircea Badea, realitatea

0/6 COMENTARII
Cristian
20 Dec 08:33
+0
VOTURI
-0
Un pupicurist profesionist ca Badea nu merita sa apara pe post decat dupa miezul noptii ca oricum pe nimeni nu intereseaza emisiunea lui de doi lei .
matei
19 Dec 20:42
+0
VOTURI
-0
numai fraierii se uita la mascariciul asta.nu e bun de nimic doar de tavalit si terfelit.un 0 barat
rodica luca
19 Dec 19:50
+0
VOTURI
-0
pai daca are un venit mai bun si o echipa de profesionisti de ce nu???sa te simti in forma in fiecare seara, chiar si la 24 noaptea
luca rodica
19 Dec 19:47
+0
VOTURI
-0
pai daca are un venit mai bun si o ambianta profesionala de elita de ce nu ????
unromanplecat
19 Dec 17:18
+0
VOTURI
-0
@Dragos vrei sa spui sute de mii de idioti, nu?
Dragos
19 Dec 12:46
+0
VOTURI
-0
pai daca face raiting foarte mare de atatia ani, normal ca nu mai are senzatia ca vorbeste singur. sunt sute de mii de telespectatori !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE