De ce a rămas singur Florin Călinescu: Cum şi-a pierdut soţia, fiul şi ambii părinţiFlorin Călinescu, noul jurat din emisiunea "Vocea României" din 2016 este foarte cunoscut în România, mai ales datorită PRO TV-ului. Puţini sunt însă cei care ştiu că Florin Călinescu a trăit şi clipe foarte grele, pierzându-şi în ultimii zece ani toţi membrii apropiaţi ai familiei: soţia, fiul şi părinţii. 

De ce a ramas singur Florin Calinescu: Sotia a murit, fiul s-a sinucis, iar parintii au decedat (Foto eqynews.ro)
De ce a rămas singur Florin Călinescu: Soţia a murit, fiul s-a sinucis, iar părinţii au decedat (Foto eqynews.ro)

Nenorocirile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia sa s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie.

Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile, scrie realitatea.net. 

Etichete: deces, drama, fiu, florin calinescu, moarte, soţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE